close

Penapis

Lihat Hasil

Online Kursus-kursus dalam Inovasi Teknologi di UK 2021

Salah satu cara yang terbaik untuk mencapai matlamat kerjaya melabur dalam pendidikan tinggi. Dengan mengambil kursus dalam bidang mereka, pelajar menunjukkan komitmen kepada kerjaya mereka. Kelas-kelas individu boleh memberi kemahiran yang berharga dan latihan lanjutan.Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunya… Baca lebih lanjut

Salah satu cara yang terbaik untuk mencapai matlamat kerjaya melabur dalam pendidikan tinggi. Dengan mengambil kursus dalam bidang mereka, pelajar menunjukkan komitmen kepada kerjaya mereka. Kelas-kelas individu boleh memberi kemahiran yang berharga dan latihan lanjutan.

Pendidikan di United Kingdom adalah perkara diturunkan dengan setiap satu daripada negara-negara di United Kingdom yang mempunyai sistem yang berasingan di bawah kerajaan yang berbeza: Kerajaan UK bertanggungjawab England, dan Kerajaan Scotland, Kerajaan Wales dan Northern Ireland Eksekutif bertanggungjawab untuk Scotland , Wales dan Ireland Utara, masing-masing.

Online Kursus dalam Inovasi Teknologi di UK

Baca Ringkas
Bidang pengajian berkaitan
arrow_drop_up arrow_drop_down
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
MSc | MA
format_list_bulleted Penapis
FutureLearn
Leeds , United Kingdom +1 Lagi

Ketahui bagaimana organisasi yang berjaya seperti IBM menguruskan inovasi untuk mengganggu pasaran dan mencapai kelebihan perniagaan.

Ketahui bagaimana organisasi yang berjaya seperti IBM menguruskan inovasi untuk mengganggu pasaran dan mencapai kelebihan perniagaan. -
Kursus
Separuh masa
2 minggu
English
Online
 
FutureLearn
Lancaster , United Kingdom +1 Lagi

Temukan Extended Reality (XR) dan ketahui bagaimana kekuatan teknologi ini dimanfaatkan dalam pelbagai industri.

Temukan Extended Reality (XR) dan ketahui bagaimana kekuatan teknologi ini dimanfaatkan dalam pelbagai industri. -
Kursus
Separuh masa
2 minggu
English
Online
 

PETUA! Jika anda mewakili pusat pengajian dan ingin menambah program anda pada penyenaraian kami, hubungi kami di sini

Bidang pengajian berkaitan