ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Ilustrasi 2020

Pelajar mungkin mendapati bahawa mengambil kursus individu boleh membantu mereka mengembangkan kemahiran khusus yang diperlukan untuk berjaya dalam bidang pengajian mereka. Laluan pengajian ini boleh mengambil masa mana saja dari beberapa bulan hingga beberapa tahun, dan mereka biasanya menawarkan peluang kepada pelajar untuk terlibat secara aktif dengan bidang pengajian mereka.

Apakah kursus dalam ilustrasi? Kursus ini berasaskan komputer dan membantu mengajar konsep seni pelajar. Pelajar boleh mengambil kursus yang meliputi fesyen, iklan atau reka bentuk web. Kursus-kursus lain mengkaji teknologi dan pembangunan produk. Pelajar sering belajar cara mengikuti trend fesyen dan pakaian reka bentuk dengan sewajarnya, atau mereka boleh mempelajari reka bentuk warna dan konsep untuk iklan dan laman web.

Illustrators boleh membangunkan kemahiran kreativiti yang membantu mereka berfikir di luar kotak ketika merancang laman web dan iklan. Kecekapan lain yang diperolehi termasuk kemahiran komputer. Mereka juga boleh belajar tentang pengurusan masa, yang boleh meningkatkan produktiviti dan mungkin membawa kepada promosi dan gaji yang lebih tinggi.

Kos pengajian berbeza-beza bergantung kepada bagaimana kelas diajar. Yuran juga berbeza-beza mengikut negara mana universiti masuk. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kos kursus ilustrasi, periksa dengan sekolah-sekolah yang menarik.

Dengan kemahiran kreatif mereka, orang yang mempunyai latar belakang dalam ilustrasi boleh memegang pelbagai kerjaya. Sesetengah memilih untuk meneruskan kerjaya sebagai pereka fesyen, sementara yang lain lebih berminat dengan reka bentuk permainan video. Pekerjaan sebagai pemaju laman web, eksekutif iklan atau pentadbir seni sering terdapat. Kerjaya sebagai ilustrator filem dan TV mungkin lebih menarik, dan sesetengah pelajar juga memutuskan untuk meneruskan impian mereka menjadi artis.

Dengan kemudahan yang semakin meningkat untuk mendapatkan akses jauh ke kursus, pelajar kini mempunyai kelonggaran untuk menyelesaikan pendidikan mereka dan mengejar impian mereka dari mana saja di dunia. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

2 Hasil dalam Ilustrasi Filter

Seni fesyen - pelajaran dalam talian

University of Fashion - Online Fashion Design School
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
English
Online

lukisan fesyen dalam talian kami, menjadikan dan pengajaran ilustrasi video akan membantu anda merealisasikan reka bentuk anda di atas kertas dan membuat seorang artis daripad ...

Baca lebih lanjut

Adobe ilustrator keperluan - program dalam talian

Friends of Design - Academy of Digital Arts
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
English
Online

Adobe Illustrator adalah alat yang berkuasa dan serba boleh untuk mewujudkan ilustrasi untuk Cetak dan Web. Dengan memanfaatkan kuasa program vektor berasaskan ini, anda boleh ...

Baca lebih lanjut