ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Ilustrasi di Afrika Selatan 2020

Kursus-kursus yang ditawarkan dalam banyak cara yang membantu memenuhi keperluan pelajar yang pelbagai. Dari standard kajian kelas ke kelas musim panas dan juga tawaran dalam talian, peluang melanjutkan pelajaran ke peringkat lebih tinggi tidak pernah menjadi lebih mudah.

Kajian ilustrasi mungkin melibatkan latihan dalam teknik tradisional dan digital untuk menghasilkan lukisan seni halus. Kursus boleh merangkumi kajian tentang anatomi, perspektif, bahan seni, dan strategi ilustrasi moden dan sejarah.

Afrika Selatan, secara rasmi Republik Afrika Selatan, adalah sebuah negara yang terletak di hujung selatan Afrika. Ia dibahagikan kepada sembilan wilayah. Afrika Selatan adalah bukan sahaja satu titik melompat mati, ia adalah dengan sendirinya suatu destinasi yang hebat kaya dengan budaya, flora fauna & dan sejarah.

Online Kursus dalam Ilustrasi di Afrika Selatan

1 Hasil dalam Ilustrasi, Afrika Selatan Filter

Adobe ilustrator keperluan - program dalam talian

Friends of Design - Academy of Digital Arts
Kursus
Feb 2021
<
Separuh masa
English
Online

Adobe Illustrator adalah alat yang berkuasa dan serba boleh untuk mewujudkan ilustrasi untuk Cetak dan Web. Dengan memanfaatkan kuasa program vektor berasaskan ini, anda boleh ...

Baca lebih lanjut