Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Falsafah 2019/2020

Pelajar yang telah menamatkan sekolah menengah boleh mendaftar dalam kursus dalam talian. Kursus boleh bertahan dari beberapa bulan hingga dua tahun, dan boleh bertindak sebagai asas berharga dalam proses menyiapkan ijazah atau memulakan kerjaya baru. Mungkin salah satu aspek yang paling mudah untuk kursus dalam talian adalah bahawa pelajar boleh belajar pada kadar mereka sendiri dalam keselesaan rumah mereka.

Apa yang kursus dalam talian dalam falsafah? Falsafah adalah kajian daripada soalan-soalan asas mengenai kewujudan, pengetahuan, nilai, bahasa, akal dan fikiran. Pelajar belajar mengenai kaedah berhujah dan merasionalkan untuk merangsang pemikiran kritis, penyelesaian masalah dan tafsiran nuanced di dunia. kursus falsafah mungkin termasuk gambaran keseluruhan ahli-ahli falsafah utama dan cara pemikiran. Pelajar akan kemungkinan besar lengkap membaca dan menulis tugasan, dan mengambil bahagian dalam perbincangan dalam talian.

Belajar falsafah boleh mempunyai banyak manfaat, termasuk peningkatan kemahiran komunikasi yang boleh membawa kepada memuaskan, kedudukan bergaji tinggi. Belajar bagaimana untuk menyatakan pandangan adalah penting untuk kerja-kerja pasukan yang baik dan kerjasama.

Setiap institusi mempunyai kos tuisyen yang berbeza untuk kursus dalam talian. Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai kos yang terlibat, hubungi institusi anda minati.

Apabila siap, kursus falsafah boleh membawa kepada kerjaya yang berjaya. Ramai graduan menjadi wartawan, penulis pemasaran, penulis sains atau pemberita seni, menggunakan soal siasat, komunikasi dan kemahiran menulis yang kuat untuk menghasilkan pemikiran-memprovokasi kerja. Yang lain memilih untuk menjadi pendidik, mengajar pelajar daripada semua peringkat umur mengenai kemanusiaan. Beberapa graduan menggunakan latihan falsafah mereka sebagai makanan tambahan penting untuk perubatan, undang-undang, perniagaan atau kerajaan kerjaya supaya mereka boleh membuat perundingan, dasar atau masalah kuat menyelesaikan keputusan.

Anda boleh membuat keputusan untuk mengambil kursus dalam talian secara separuh masa atau sepenuh masa. Tidak kira latar belakang anda, anda boleh mendaftar dalam program yang sesuai dengan jadual anda. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Falsafah

TU Delft Open & Online Education

Dalam dunia yang semakin didorong oleh data, data dan penggunaannya tidak semestinya semuanya retak. Kursus ini bertujuan untuk menangani kekurangan kritikal atau data ya ... [+]

Dalam dunia yang semakin didorong oleh data, data dan penggunaannya tidak semestinya semuanya retak. Kursus ini bertujuan untuk menangani kekurangan kritikal atau data yang sesuai di banyak tempat di mana keputusan kompleks perlu dibuat.

Sebagai contoh, bagaimana anda boleh meramalkan aktiviti gunung berapi apabila tiada letusan telah direkodkan dalam tempoh masa yang panjang? Atau bagaimana anda boleh meramalkan berapa ramai orang akan tahan terhadap antibiotik di negara yang tidak ada data di peringkat kebangsaan? Atau bagaimana untuk menganggarkan masa yang diperlukan untuk mengalihkan orang di kawasan risiko banjir?

Dalam situasi seperti ini, pendapat pakar diperlukan untuk menangani masalah pengambilan keputusan yang rumit. Kursus ini, yang bertujuan untuk penyelidik dan profesional dari mana-mana latar belakang akademik, akan menunjukkan kepada anda bagaimana pendapat ahli boleh digunakan untuk kuantifikasi ketidakpastian dengan cara yang ketat.... [-]

Belanda Belanda Online
Permintaan Maklumat
English
Sepenuh masa
Sambilan
6 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu