Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Etika 2019/2020

Jika anda berminat untuk melanjutkan pelajaran atau memperoleh ijazah, tetapi anda tidak mahu untuk menghadiri kolej di kampus, kursus dalam talian boleh menjadi pilihan yang tepat. Pilihan ini menawarkan kursus dan kredit yang boleh digunakan ke arah ijazah melalui persekitaran pembelajaran dalam talian.

Apa yang kursus dalam talian dalam etika? Kelas ini memberi tumpuan kepada soalan falsafah kebaikan, moral, dan benar dengan yang salah. Disiplin ini termasuk beberapa pendekatan teori yang sering dibincangkan dalam kursus ini. Beberapa di antaranya utilitarianisme, tata susila dan consequentialist. Kursus ini mungkin akan termasuk aplikasi yang berpotensi teori-teori ini, seperti bioetika, etika perniagaan, etika politik dan etika ketenteraan. Pada akhir kursus ini, pelajar akan mampu menggunakan pemikiran falsafah dengan isu-isu moral.

Ini adalah kemahiran yang bermanfaat dalam situasi yang berbeza.pemikiran kritis, dan pengetahuan yang digunakan falsafah, boleh membantu anda lebih memahami situasi dan cabaran yang anda mungkin hadapi di tempat kerja dan sepanjang hayat.

Jika anda berminat untuk belajar lebih lanjut mengenai biasiswa dan peluang pembiayaan lain yang anda mungkin layak untuk, pejabat kemasukan di sekolah anda boleh membekalkan maklumat. Mereka juga boleh memberikan ringkasan perbelanjaan.

Terdapat laluan kerjaya tidak tunggal yang kursus dalam talian dalam etika mungkin menyebabkan. Pengetahuan ia menyampaikan berkaitan dengan hampir mana-mana bidang, dan anda boleh memohon dalam apa-apa bilangan jawatan. Jika anda ingin membuat kerjaya daripada falsafah, anda boleh meneruskan persekolahan lagi dan mengajar di peringkat kolej. Beberapa jawatan, seperti perunding ahli bioetika atau amalan perniagaan, secara langsung mengaplikasi prinsip etika dipelajari di dalam kelas ini. Laluan kerjaya yang anda ambil bergantung kepada kepentingan individu dan motif dalam mengambil kursus.

Anda boleh mendaftar dalam kursus dalam talian dalam etika dengan mencari sekolah yang baik yang menawarkan kelas. Cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

2 Hasil dalam Etika

University Of The Free State Business School Online

Matlamat Etika ... [+]

Etika

Matlamat Etika

Jadual

Etika

Penilaian

Penilaian SLP terdiri daripada kuiz, perbincangan, tugasan akhir, dan ujian dalam talian.

Cara penghantaran

Online

Tempoh

1 minggu. Ini tidak termasuk masa tambahan yang diberikan untuk melengkapkan penilaian akhir.

Akreditasi

Selepas berjaya menyelesaikan Etika

Tahap NQF: 5

Kredit: 4

Pertanyaan:

Ansie Barnard

Perkongsian Strategik

T: 082 900 1080/051 401 3204

E: barnardam@ufs.ac.za

[-]
Afrika Selatan Bloemfontein
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
1 minggu
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu
NIVA Education

kecacatan kerja berlaku apabila seorang pekerja yang tidak dapat menyambung semula atau kekal di tempat kerja kerana masalah kesihatan. Miskin kesihatan pekerja atau beke ... [+]

kecacatan kerja berlaku apabila seorang pekerja yang tidak dapat menyambung semula atau kekal di tempat kerja kerana masalah kesihatan. Miskin kesihatan pekerja atau bekerja kecacatan membawa kepada kehilangan produktiviti dan mengenakan individu yang besar, sosial, dan beban ekonomi. Ia juga adalah satu kebimbangan utama kepada pekerja, keluarga mereka, majikan, pembuat dasar, syarikat insurans, dan penyedia perkhidmatan kesihatan pekerjaan.

Kursus ini dalam talian adalah pengenalan ringkas kepada topik dan akan memberikan asas yang baik untuk menghadiri bahagian 2 dan 3. Objektif kursus online ini adalah untuk menyebarkan pengetahuan WDP transdisiplinari dengan memberi tumpuan kepada cabaran teori, metodologi, etika dan praktikal. Penonton sasaran adalah Ph.D. pelajar, felo pasca kedoktoran dan pengamal dengan ijazah sarjana yang dikaitkan dengan bidang WDP itu. bahan kursus dalam talian adalah berdasarkan kursus NIVA tradisional diadakan di Helsinki pada Jun 2016. Pensyarah bertanggungjawab untuk kandungan ceramah mereka sendiri. NIVA bertanggungjawab untuk komposisi kursus dalam talian.... [-]

Finland Finland Online