$close

Penapis

Lihat Hasil

Online Kursus-kursus dalam Ekologi 2022/2023

Kursus dalam talian menggunakan internet untuk menyambung pelajar dan seorang profesor di bilik darjah maya. Dengan menghapuskan keperluan untuk hadir di dalam kelas fizikal, kursus dalam talian menyediakan pendidikan yang berkualiti dan fleksibiliti yang luar biasa yang menjadikan pembelajaran mudah untuk pelajar dan orang lain yang bekerja dengan jadual sibuk. Apa yang kursus dalam talian dala… Baca lebih lanjut

Kursus dalam talian menggunakan internet untuk menyambung pelajar dan seorang profesor di bilik darjah maya. Dengan menghapuskan keperluan untuk hadir di dalam kelas fizikal, kursus dalam talian menyediakan pendidikan yang berkualiti dan fleksibiliti yang luar biasa yang menjadikan pembelajaran mudah untuk pelajar dan orang lain yang bekerja dengan jadual sibuk.

Apa yang kursus dalam talian dalam ekologi? jenis ini sudah tentu mengajar pelajar tentang web interaksi yang organisma hidup mempunyai satu sama lain dan dengan persekitaran semula jadi mereka. Merangkumi idea-idea yang kompleks seperti evolusi, web makanan, ekosistem, dan biodiversiti, ekologi adalah satu bidang yang kaya dan menarik biologi dengan banyak permohonan alam sekitar. topik kursus yang mungkin termasuk mikrobiologi akuatik, reka bentuk ekologi, dan kajian alam sekitar pengenalan.

Terdapat banyak faedah kepada mengambil kursus dalam talian dalam ekologi. apa-apa kursus boleh berguna untuk mengisi jurang pengetahuan dan mengukuhkan permohonan pekerjaan dan lebih banyak program ijazah lanjutan.Di samping itu, kursus ekologi memberi pengetahuan asas alam sekitar, yang terpakai di pelbagai bidang yang berbeza, dan juga kehidupan seharian.

kursus dalam talian dalam ekologi boleh didapati di banyak institusi di seluruh dunia. Oleh itu, kos boleh berbeza-beza bergantung kepada lokasi. Ia adalah yang terbaik untuk menghubungi sekolah tertentu anda berminat untuk maklumat lanjut.

Pelajar ekologi dapat mencari pekerjaan dalam pelbagai sektor. pilihan kerjaya termasuk perundingan alam sekitar, pemantauan alam sekitar, pemuliharaan, pengurusan tanah, dan penyelidikan di universiti-universiti dan agensi kerajaan. Sesetengah pelajar ekologi dikenalpasti terlibat dalam mendidik orang ramai dengan bekerja di muzium, taman negara, zoo, dan akuarium. Orang lain mungkin menggabungkan latar belakang ekologi mereka dengan disiplin lain, menjadi penulis sains dan peguam alam sekitar.

Kursus dalam talian dalam ekologi adalah sesuai untuk pelajar yang sibuk yang mahu mengetahui lebih lanjut mengenai dinamik menarik di dunia semula jadi. Untuk bermula, cari program anda di bawah dan kenalan secara terus pejabat kemasukan daripada sekolah pilihan anda dengan mengisi borang di plumbum.

Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini: 
$format_list_bulleted Penapis
Susun mengikut:
Disyorkan Terkini Tajuk
FutureLearn
Leeds, United Kingdom

Temui ekologi dan pelajari bagaimana kita dapat melindungi hidupan liar untuk memulihara alam semula jadi kita.

Temui ekologi dan pelajari bagaimana kita dapat melindungi hidupan liar untuk memulihara alam semula jadi kita. -
Kursus
Separuh masa
2 minggu
English
Online
 
Vrije University - Summer & Winter graduate programs
Amsterdam, Belanda

Penglibatan dengan alam semula jadi adalah sebahagian daripada pandangan dunia Hindu. Dalam kursus ini, kami berhasrat untuk membawa peserta melalui pandangan dunia Hindu tent ... +

Penglibatan dengan alam semula jadi adalah sebahagian daripada pandangan dunia Hindu. Dalam kursus ini, kami berhasrat untuk membawa peserta melalui pandangan dunia Hindu tentang kesucian alam dan kewujudan bersama yang aman dengan alam semula jadi. Ini akan digambarkan dengan bantuan teks, tradisi, kepercayaan, dan amalan Hindu terpilih. Gambaran Keseluruhan Kursus Peringkat kursus : Sarjana, Ph.D. calon dan profesional dari semua disiplin Pensyarah Penyelaras : Prof. Sharda Nandram Bentuk tuisyen : kuliah dalam talian, bengkel dan amalan pengalaman Bentuk penilaian : tugasan bertulis dan pembentangan Kredit: 2 ECTS Waktu Hubungan : 14 jam -
Kursus
Sepenuh Masa
5 hari
English
09 Jan 2023
01 Dis 2022
Online
 
Viridis Graduate Institute
Ojai, Amerika Syarikat

Pengenalan Ekopikologi adalah kursus interaktif dalam talian selama 5 minggu yang memperkenalkan proses dan prinsip asas psikologi ekologi (ekopikologi).

Pengenalan Ekopikologi adalah kursus interaktif dalam talian selama 5 minggu yang memperkenalkan proses dan prinsip asas psikologi ekologi (ekopikologi). -
Kursus
English