Filter
Kursus
Secara: Semua

Terbaik Online Kursus-kursus dalam Bahasa Inggeris Akademik 2019/2020

Pelajar perlu memupuk kemahiran yang betul untuk berjaya dalam bidang pekerjaan pilihan mereka, dan mengambil kursus boleh menjadi cara terbaik untuk melibatkan diri dalam satu bidang pengajian. Kursus individu direka untuk memberi pelajar pengetahuan mendalam dalam bidang pengajian mereka untuk lebih mempersiapkan mereka untuk kerjaya masa depan.

Apakah kursus dalam bahasa Inggeris akademik? Ia adalah kelas yang meletakkan pelajar di jalan untuk mengajar bahasa Inggeris kepada orang lain. Kursus boleh merangkumi idea-idea luas seperti bagaimana mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua, atau mereka boleh mengajar para ulama tentang selok-belok grammar bahasa Inggeris. Untuk melengkapkan kursus seperti ini, pelajar sering mempelajari tema-tema novel dan sastera untuk memberi mereka pemahaman yang lebih baik tentang bagaimana untuk melibatkan orang lain apabila cuba mengajar mereka bagaimana untuk bercakap dan menulis bahasa Inggeris dengan berkesan.

Apabila mengambil kursus Bahasa Inggeris akademik, pelajar memperoleh kemahiran komunikasi yang membantu mereka berhubung dengan orang lain. Mampu untuk menyatakan idea adalah penting untuk guru, dan kerana itu, pemikiran kritis adalah satu lagi kemahiran penting yang sering dipelajari semasa mengambil kursus tersebut. Organisasi adalah satu lagi keupayaan berguna untuk setiap kerjaya.

Banyak universiti menawarkan kursus dalam bahasa Inggeris akademik untuk memenuhi permintaan global untuk mengajar. Kos kursus sedemikian berbeza di kalangan sekolah, terutamanya dari negara ke negara. Dengan menghubungi universiti secara langsung biasanya merupakan cara terbaik untuk menentukan kos yuran dan tuisyen.
Ramai orang mungkin mengambil kursus dalam bahasa akademik hanya menyiapkan mereka untuk mengajar. Walaupun para profesional dengan latar belakang di lapangan mungkin memilih untuk menjadi guru sekolah tinggi atau profesor kolej, yang lain mungkin memutuskan untuk mengajar Bahasa Inggeris sebagai bahasa kedua. Bagi mereka yang tidak mahu memegang pekerjaan akademik, kerjaya lain mungkin tersedia untuk mereka. Pemegang teguh bahasa menjadikan pelajar yang belajar penulis akademik, penyelidik, dan penceramah bahasa akademik akademik.

Banyak universiti memahami faedah menawarkan kedua-dua kursus langsung dan jauh untuk bahasa akademik Bahasa Inggeris untuk memberikan fleksibiliti pembelajaran pelajar. Cari program anda di bawah dan hubungi terus pejabat kemasukan sekolah pilihan anda dengan mengisi borang utama.

Baca lebih lanjut Baca Ringkas
Pilihan lain dalam bidang pengajian ini:

1 Hasil dalam Bahasa Inggeris Akademik

Bright Learning

... [+]

Dengan Pembelajaran Bahasa Inggeris secara terang-terangan, Tutor Bahasa Inggeris secara terang-terangan, anda memilih apa yang anda ingin pelajari, apabila anda ingin belajar dan bagaimana anda ingin belajar.

[-]
Amerika Syarikat USA Online
Pendaftaran Terbuka
English
Sepenuh masa
Sambilan
Online
Baca lebih lanjut dalam Bahasa Melayu