ONLINESTUDIES

Online Kursus-kursus dalam Animasi Komputer di Kanada 2020

Kursus-kursus yang ditawarkan dalam banyak cara yang membantu memenuhi keperluan pelajar yang pelbagai. Dari standard kajian kelas ke kelas musim panas dan juga tawaran dalam talian, peluang melanjutkan pelajaran ke peringkat lebih tinggi tidak pernah menjadi lebih mudah.

Teknik gerakan berhenti animasi adalah klasik dan terus menjadi popular. Ia memerlukan sifat atau boneka untuk diambil gambar di antara menetapkan semula kedudukan minit. Main balik imej-imej ini keputusan individu dalam pergerakan watak.

Kanada kepentingan yang besar untuk belajar, dan telah membangunkan satu sistem pendidikan kelas pertama dengan standard yang tinggi. Bukan sahaja Kanada menyediakan persekitaran yang selamat, bersih, tetapi ia telah konsisten disenaraikan sebagai salah satu tempat yang terbaik di dunia untuk hidup dari segi kualiti hidup oleh PBB.

Online Kursus dalam Animasi Komputer di Kanada

1 Hasil dalam Animasi Komputer, Kanada Filter

Think Tank Training Centre
Kursus
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
16 bulan
English
Online

Program Think Tank Online direka bentuk untuk melatih artis kerja untuk industri CG dalam peranan berikut: - Persekitaran untuk permainan (persekitaran real-time immersive) - ...

Baca lebih lanjut