Newly added Online Courses

Cambridge Institute

Kursus VideoConference One to One

Oktober 17, 2018
Kaedah ini memberi peluang kepada anda untuk berlatih bahasa Inggeris berkomunikasi dengan guru dan pelajar lain selama 1 jam seminggu. Secara umum, anda akan mempunyai 12 kelas untuk meningkatkan Bahasa Inggeris anda.

English Communication School Malta

Kursus Dalam Talian

Oktober 15, 2018
Pelajaran dalam talian yang ditawarkan oleh ECS adalah sesuai untuk pelajar yang ingin meningkatkan tahap Bahasa Inggeris mereka tetapi tidak dapat melakukan perjalanan ke Malta untuk menghadapi pelajaran. Kursus ini menawarkan tahap kualiti yang sama seperti pelajaran tatap muka, tanpa perbelanjaan perjalanan.

ThatFXTrader

Kursus Latihan Forex Volum penuh

Oktober 10, 2018
Formula pembelajaran yang serba canggih, sederhana dan tersusun dengan baik, dikuasai oleh beribu-ribu pelajar, memberi tumpuan kepada mengajar anda semua yang anda perlu tahu untuk menguasai dagangan FX dalam perjalanan anda untuk menjadi seorang peniaga yang berprestasi tinggi. Kandungan membolehkan semua peringkat peniaga mendapat manfaat, dari pemula… [+] hingga maju. Kursus kami sentiasa relevan. Kami sentiasa mengemas kini bahan kami untuk mencerminkan trend pasaran, pergerakan dan keadaan yang sentiasa berubah. [-]

Universiti di مليسيا

Ubah lokasi

Kursus talian