Kursus ringkas Teknologi Brewing Online

Umum

3 lokasi tersedia

Penerangan Program

sistem pembelajaran berasaskan web ini (online) menyediakan platform yang berkesan untuk memaksimumkan pemahaman kandungan pendidikan dalam setiap pembelajaran pelajar.

Program kami direka supaya kemajuan setiap pelajar dipantau oleh pengajar dan pelajar boleh berunding dengan mereka. Jika seorang pelajar menghadapi kesukaran memahami yang bru konsep maju, pengajar bekerja dengan orang itu untuk memastikan pemahaman subjek. Itulah sebabnya sistem ini merupakan "pendekatan berpusatkan pelajar."

Kursus ini talian ringkas adalah kursus yang sesuai ...

  1. Breweries pekerja yang memerlukan latihan tambahan dalam teori bru.
  2. Pembekal industri bru.
  3. pengedar bir kakitangan mencari untuk meningkatkan pengetahuan mereka mengenai bagaimana bir dibuat.
  4. Orang yang ingin memasuki industri pembuatan bir, termasuk pemilik masa depan mikro-kilang bir.
  5. Orang yang ingin untuk menyediakan kursus-kursus lanjutan peringkat kami, seperti peringkat Associate, Diploma atau Master Brewer.

jurulatih

Pasukan tenaga pengajar bagi kursus ini mempunyai pelbagai baik pengalaman dari microbreweries untuk beberapa syarikat bru terbesar di seluruh dunia.

Dr. Hugo Patiño menyelia pasukan latihan dan mengambil bahagian dalam pengajaran kursus ini. Dr. Patiño memainkan fungsi teknikal yang penting dalam bidang Jaminan Kualiti, Penyelidikan dan Makmal Pembangunan dan Perkhidmatan Teknikal, Kejuruteraan dan Pembangunan di kilang bir Coors Brewing Co. Molson (Colorado, Amerika Syarikat) dan Cerveceria Cuauhtemoc (Mexico).

Beliau juga adalah seorang ahli fakulti di Universiti California-Davis, dan Institut Teknologi Monterrey (Mexico). ijazah akademik beliau termasuk Doktor Falsafah dalam Kejuruteraan Kimia dari Universiti Waterloo (Kanada) dan Kejuruteraan Kimia di Tecnológico de Monterrey (Mexico).

Tarikh Akhir Kemaskini Feb. 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

Siebel Institute of Technology is approved by the Division of Private Business and Vocational Schools of the Illinois Board of Higher Education.

Siebel Institute of Technology is approved by the Division of Private Business and Vocational Schools of the Illinois Board of Higher Education. Baca Ringkas
Chicago , Montreal , Munich + 2 Lagi Kurang