Kursus pengeluaran muzik

Jika anda berminat dengan muzik, eksploitasi urat kreatif anda dan menghasilkan muzik anda sendiri. Dengan kursus pengeluaran muzik yang kami tawarkan di CPA Online , anda akan belajar untuk menghasilkan kedua-dua lagu akustik elektronik atau elektro dengan tahap kualiti yang mencukupi untuk bersaing dalam pasaran rekod. Anda akan menemui helah dan teknik penyuntingan audio utama. Anda akan mengetahui dan bekerja dengan instrumen maya (VSTi), anda akan mengedit fail MIDI dan AUDIO dan anda akan membuat dan mengubah suai LOOPS.

Di CPA Online kami menyediakan latihan berkualiti yang membolehkan anda bekerja sebagai pengeluar muzik di syarikat pengeluaran, pengedar atau saluran televisyen. Dan sebagai tambahan ... Jika anda berjaya menyelesaikan kursus pengeluaran muzik dan kerja wajib terakhir anda memenuhi syarat yang ditetapkan oleh label Chocolat Soul Records, anda akan mempunyai kemungkinan untuk memasukkan lagu anda dalam EP * digital di bawah label rekod ini, kerja anda di kedai muzik elektronik terbaik di seluruh dunia (Traxsource, Junodownload atau iTunes antara lain).

Anda akan belajar dari tangan profesional aktif, kerana guru kursus ini adalah pengeluar muzik yang sangat terkemuka yang bekerjasama dalam perayaan-perayaan muzik antarabangsa yang penting di Eropah (Bologna dan Switzerland).

Termasuk Bahan: Kursus pengeluaran muzik termasuk Yamaha Interface dan lesen Cubase AI6.

Agenda

  1. Industri rekod, pengeluaran muzik, akustik dan studio rumah
  2. Audio digital, vst plugin dan gelung
  3. Pemproses isyarat Dinamik dan kesan
  4. Teknik penyuntingan, alur dan komposisi
  5. Penyamaan, pencampuran dan penguasaan

kerjaya

Sebaik sahaja berjaya diluluskan, Kursus Pengeluaran Muzik membuka harapan profesional yang luas dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kursus ini akan membolehkan anda bekerja sebagai:

  • Pengeluar muzik
  • Pengeluar muzik untuk iklan, filem dan televisyen.
  • Pengeluar muzik untuk jingles, latar belakang muzik, langsir ...

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
300 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date