Kursus pasca produksi bunyi

Media audiovisual menghasilkan sejumlah besar kandungan, baik imej dan bunyi, yang mesti diproses oleh juruteknik yang berkelayakan. Jika matlamat profesional anda adalah untuk bekerja dalam studio rakaman yang melakukan semua proses penyuntingan, pencampuran dan pasca pengeluaran bunyi, anda perlu mempunyai latihan dalam audio selepas pengeluaran.

Di CPA Online kami menawarkan kursus audio ini, yang mana anda akan belajar untuk membangunkan keseluruhan proses pengeluaran pasca suara, mengetahui sumber penangkapan dan penciptaan bunyi awal yang diperlukan. Anda akan belajar untuk menghantar mesej pengeluaran audiovisual, conjugating imej dan bunyi dan anda akan mengendalikan aplikasi Cubase AI6.

Ia adalah latihan yang berorientasikan kepada realiti pasaran buruh. Anda akan belajar untuk membunyikan tempat TV, video muzik, tempat radio, montaj audiovisual, seluar pendek, filem ... Jika ini adalah pekerjaan yang anda ingin, pada CPA Online kami menyediakan kursus, latihan dan alat pas dapatkannya. Ketahui sekarang!

Bahan yang disertakan: Kursus pasca pengeluaran bunyi termasuk lesen Yamaha Interface dan lesen Cubase AI6.

Agenda

  1. Definisi dan proses audio pasca produksi
  2. Audio digital Konsep
  3. Mendapatkan dan memindahkan bahan audiovisual
  4. Rakaman audio untuk pengeluaran pasca produksi
  5. Sistem pencampuran
  6. Teknik pasca produksi

KANDUNGAN PRAKTIS

Sesi praktis sukarelawan akan diadakan di kemudahan audiovisual Yayasan CPA Salduie (Zaragoza), yang bertujuan untuk menjalankan amalan dengan peralatan audiovisual sebagai pelengkap kepada kandungan program.

kerjaya

Apabila berjaya disiapkan, Kursus Pembuatan Selepas Bunyi akan membuka banyak harapan profesional dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kawasan suara untuk pengeluaran pasca produksi dalam audiovisual secara tradisional menjadi cabaran bagi elit juruteknik bunyi khusus.

Permintaan tinggi para profesional ini, menjadikan kursus ini sebagai cara untuk memasuki industri yang semakin berkembang ini.

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
300 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date