ONLINESTUDIES

Online Kursus musim panas dalam Sains Semula Jadi di Amerika Syarikat 2020/2021

Pelajar yang ingin menamatkan pendidikan mereka terlebih dahulu harus mempertimbangkan mendaftar dalam kursus musim panas. Menghadiri sekolah pada musim panas boleh memberikan pelajar peluang untuk mempercepatkan persekolahan mereka dan meneruskan pilihan pendidikan yang unik dalam jumlah masa yang singkat.

Sains semula jadi berurusan dengan pemahaman fenomena semula jadi melalui pemerhatian dan ramalan. Kaedah saintifik dan undang-undang alam boleh ditutup. cawangan sains semula jadi merangkumi bidang-bidang seperti fizik dan biologi, dan terdapat banyak lagi.

Amerika Syarikat adalah sebuah negara yang besar di Amerika Utara, sering dirujuk sebagai yang "Amerika Syarikat ", yang "Amerika Syarikat ", "United States ", "Amerika ", atau hanya "yang Syarikat ". Kolej Amerika dibiayai oleh "tuisyen " dikenakan kepada pelajar itu, yang selalunya agak mahal, sangat biasa menjulang ke puluhan ribu ringgit setiap tahun.

Online Kursus musim panas dalam Sains Semula Jadi di Amerika Syarikat

2 Hasil dalam Sains Semula Jadi, Amerika Syarikat Filter

Program Sarjana STEM Antarabangsa

International Programs at Tufts University
Kursus musim panas
Kursus musim panas
05 Jul 2021
<
Sepenuh Masa
<
Separuh masa
<
6 minggu
13 Ogo 2021
English
Kampus

Program Tufts Summer Institute for International STEM Scholars akan mempersiapkan anda untuk program STEM lulusan dengan menyediakan latihan terfokus dalam penulisan akademik ...

Baca lebih lanjut

Sekolah Musim Panas dalam Kesedaran dan Kognisi

University of Pisa Summer - Winter Schools & Foundation Course
Kursus musim panas
Kursus musim panas
<
Sepenuh Masa
<
6 hari
English
Online

Walaupun sains kognitif telah menjadi topik perbahasan umum, soalan-soalan mendasar kekal mengenai hubungannya dengan minda dan, pada gilirannya, tentang hubungan fikiran deng ...

Baca lebih lanjut