ONLINESTUDIES

Online Kursus musim panas dalam Bahasa di Mesir 2020/2021

kursus musim panas adalah program pendidikan yang disediakan semasa musim panas dari institusi pengajian yang terletak di seluruh dunia. Sesetengah sekolah menawarkan kursus-kursus bermusim dalam peribadi atau dalam talian supaya pelajar boleh terus meningkatkan pendidikan mereka dengan cara yang paling mudah untuk mereka.

Pembelajaran jarak jauh adalah satu kaedah menyampaikan pendidikan kepada pelajar-pelajar yang tidak hadir secara fizikal di kampus. Pelbagai kajian telah menunjukkan bahawa program pembelajaran jarak jauh boleh menjadi seperti yang cekap dan berkesan sebagai program kelas konvensional kadang-kadang lebih baik!

Mesir, secara rasmi Republik Arab Mesir, adalah sebuah negara benua yang merangkumi sudut timur laut Afrika dan sudut barat daya Asia melalui jambatan tanah yang dibentuk oleh Semenanjung Sinai.

Online Kursus musim panas dalam Bahasa di Mesir

1 Hasil dalam Bahasa, Mesir, Pembelajaran jarak jauh Filter

Program Musim Panas Intensif Bahasa Arab - ALIS (Kajian dalam talian untuk musim panas 2020)

AUC The American University in Cairo
Kursus musim panas
<
Sepenuh Masa
<
6 minggu
Bahasa Arab
Online

Belajar bahasa Arab pada musim panas ini dari keselamatan kediaman anda. Program Musim Panas Intensif Bahasa Arab (ALIS) AUC kini tersedia dalam talian, jadi anda boleh belaja ...

Baca lebih lanjut