Kursus montaj indah

Montaj pemandangan di dunia hiburan dan televisyen memerlukan kakitangan yang berkelayakan yang mengetahui proses pemasangan serta mempunyai pengetahuan mengenai bunyi dan pencahayaan. Dengan perjalanan perhimpunan yang kami tawarkan di CPA Online memperoleh pembentukan teknikal dan berkelayakan.

Anda akan belajar membuat montaj indah untuk filem, televisyen, teater dan konsert. Anda akan mengetahui bagaimana untuk menentukan peralatan yang diperlukan untuk pementasan, menguruskan jentera yang indah dan memastikan penyelenggaraannya, mentafsir pelan senibina dan membezakan pelbagai jenis pencahayaan, tanpa melupakan pencegahan bahaya pekerjaan.

Bersedia untuk bekerja secara profesional dengan kursus montaj indah kami. Ini adalah pengalaman kerja yang sangat lengkap kerana ia membolehkan anda bekerja di media yang berbeza.

Agenda

  1. Pendekatan kepada seni persembahan dan kraf teknikal
  2. Menipu asas teknikal
  3. Perhimpunan dan pembongkaran senario
  4. Jentera peringkat
  5. Hidangkan Fungsi

KANDUNGAN PRAKTIS

Sesi praktis sukarelawan akan diadakan di kemudahan audiovisual Yayasan CPA Salduie (Zaragoza), yang bertujuan untuk menjalankan amalan dengan peralatan audiovisual sebagai pelengkap kepada kandungan program.

kerjaya

Apabila berjaya diselesaikan, kursus montaj indah membuka harapan profesional yang luas dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kursus montaj yang indah akan membolehkan anda bekerja sebagai:

  • Pemasang struktur indah.
  • Pemasang peralatan bunyi dan lampu.
  • Mengubah ruang yang berbeza untuk melakukan apa-apa jenis manifestasi artistik.
  • Membina elemen-elemen pemandangan dan utiliti kecil.

Evolusi normal adalah mempelajari bunyi dan / atau pencahayaan, dan kemudian pemandangan dan akhirnya memerintah.

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
300 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date