Kursus juruteknik dalam pencahayaan

Pencahayaan dalam prestasi hidup adalah penting untuk mencapai impak maksimum kepada orang ramai. Dengan kursus pencahayaan yang kami tawarkan di CPA Online , kami menyediakan latihan yang diperlukan supaya anda dapat memilih peralatan pencahayaan yang paling sesuai untuk setiap pengeluaran dan media yang berbeza, dengan mengambil kira aspek seperti watak, tabir, irama konsert, tema program televisyen serta arahan yang diterima mengenai keperluan teknikal, artistik dan pengeluaran projek.

Kami mahu memberi kursus juruteknik pencahayaan pendekatan yang sangat profesional dengan pelbagai latihan praktikal. Dengan cara ini, anda akan belajar bagaimana untuk menyelaras sebagai juruteknik pencahayaan profesional pemasangan dan penyelenggaraan proses pencahayaan panggung untuk sebarang projek pencahayaan yang berkaitan dengan filem, televisyen, fotografi, seni persembahan dan muzik secara langsung. Selepas menyelesaikan kursus pencahayaan, anda akan bersedia dengan sempurna untuk melaksanakan kerja juruteknik pencahayaan. Ketahui sekarang bagaimana untuk mendapatkannya!

Agenda

  1. cahaya
  2. Elektrik asas
  3. Peralatan lampu
  4. Teknik pencahayaan dalam media yang berbeza
  5. Warna
  6. Proses perhimpunan dan lawatan
  7. Dokumentasi untuk pencahayaan
  8. Pencegahan risiko pekerjaan

KANDUNGAN PRAKTIS

Sesi praktis sukarelawan akan diadakan di kemudahan audiovisual Yayasan CPA Salduie (Zaragoza), yang bertujuan untuk menjalankan amalan dengan peralatan audiovisual sebagai pelengkap kepada kandungan program.

kerjaya

Apabila berjaya disiapkan, kursus juruteknik pencahayaan membuka harapan profesional yang luas dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kursus ini akan membolehkan anda bekerja sebagai:

  • Juruteknik pencahayaan untuk aktiviti secara langsung.
  • Penolong yang bertanggungjawab, menunaikan dan pendawaian (paip) kepada fungsi yang berkaitan dengan pencahayaan.

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
300 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date