Kursus dubbing

Adakah anda mempunyai suara dengan watak? Buat yang paling banyak. Melakukan kursus dubbing yang kami tawarkan di CPA Online dan anda boleh mengerjakan webseries berganda, filem pendek dan anda juga dapat mengembangkan bahagian seni anda dengan membuat suara anda alat penafsiran. Adakah anda ingin tahu bagaimana? Dengan cara dubbing anda akan belajar untuk mengucapkan dengan semulajadi, anda akan bekerja aspek fonetik, diction, penyuaraan dan intonasi. Anda akan mempelajari proses-proses sebelum dubbing, jadi anda juga boleh menyesuaikan skrip dan pengeluaran dubbing jika anda mendedikasikan kepada pengeluaran video. Anda akan menerima latihan praktikal dan bekerja dengan program Adobe Audition.

Ia adalah kursus dubbing yang sangat lengkap yang akan membolehkan anda mengakses profesi yang dibayar dengan permintaan buruh yang luas hari ini. Adakah anda memerlukan lebih banyak sebab untuk bekerja di dalam filem?

Di samping itu, hasil daripada perjanjian dengan portal Eldoblaje.com, tiga pelajar terbaik akan mempunyai halaman yang luar biasa di bahagian 'Suara Baru' di mana mereka boleh mendapatkan pekerjaan sebagai pelakon suara.

Termasuk Bahan: Kursus dubbing termasuk lesen Audition Adobe. Perisian ini hanya sah untuk Windows.

Agenda

  1. Dasar-dasar teknik rakaman
  2. Pengeluaran
  3. Suara itu
  4. Dubbing and voice over
  5. Pengeluaran semula

KANDUNGAN PRAKTIS

Sesi praktis sukarelawan akan diadakan di kemudahan audiovisual Yayasan CPA Salduie (Zaragoza), yang bertujuan untuk menjalankan amalan dengan peralatan audiovisual sebagai pelengkap kepada kandungan program.

kerjaya

Apabila berjaya diselesaikan, kursus dubbing membuka harapan profesional yang luas dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kursus ini akan membolehkan anda bekerja pada:

  • Mengelakkan pengeluaran tempatan dan pengeluaran bebas.
  • Penempatan dokumentari, video perindustrian dan pelaporan video.

Ia juga merupakan titik permulaan yang bagus untuk, selepas menamatkan pendidikan tinggi, mula sebagai pelakon suara untuk panggung wayang.

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
300 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date