Kursus audio untuk audiovisual

Sekiranya anda ingin bekerja sebagai juruteknik bunyi di TV, radio atau media audiovisual lain, inilah peluang anda. Di CPA Online kami menawarkan kursus bunyi paling lengkap dalam sektor ini. Mengapa? Kerana ia adalah kursus bunyi dalam talian yang bermula dari awal dan di mana secara teoritis dan praktikal anda akan mengasimilasikan skim pemasangan bunyi.

Terima kasih kepada contoh-contoh dan latihan sebenar kursus bunyi profesional, anda akan tahu cara membuat pemasangan dan pelarasan dalam peralatan bunyi dan anda akan dapat mengendalikan perisian rawatan suara profesional seperti Adobe Audition, yang akan membolehkan anda bertindak balas dengan jaminan kepada keperluan kakitangan. syarikat audiovisual yang layak hari ini.

Teruskan dengan yang lain dan menjadi calon terbaik yang disediakan dalam wawancara juruteknik yang baik. Latihan adalah kunci!

Kursus bunyi audiovisual tidak termasuk perisian Adobe Audition, tetapi anda sentiasa boleh memuat turun versi demo atau menggunakan Audacity secara percuma.

Agenda

  1. Konsep bunyi asas
  2. Tekanan dan kuasa akustik. Sambutan frekuensi
  3. Tangkap: mikrofon, kabel dan penyambung
  4. Pemprosesan bunyi
  5. Pengukuhan dan output bunyi
  6. Rakaman bunyi dan pasca produksi
  7. Contoh praktikal pemasangan

KANDUNGAN PRAKTIS

Sesi praktis sukarelawan akan diadakan di kemudahan audiovisual Yayasan CPA Salduie (Zaragoza), yang bertujuan untuk menjalankan amalan dengan peralatan audiovisual sebagai pelengkap kepada kandungan program.

kerjaya

Apabila berjaya disiapkan, Kursus Bunyi untuk Audiovisual membuka harapan profesional yang luas dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kursus ini akan membolehkan anda bekerja sebagai:

  • Juruteknik bunyi
  • Pertiguista.

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
200 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date