Kursus Waiter

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Waiter

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Kursus Waiter

Bertemu semua teknik bartender profesional

Kursus pelayan melibatkan pengetahuan praktikal yang mendalam tentang mekanik dan prosedur yang diperlukan untuk melaksanakan perkhidmatan restoran yang sempurna. Semasa unit didaktik yang berbeza dari Kursus Bartender Profesional ini, anda akan memperoleh pengalaman praktik yang akan membolehkan anda mengembangkan kerja anda dalam organisasi restoran, perancangan dan kawalan.

Kursus ini mempunyai orientasi yang benar-benar praktikal yang menyediakan asas yang kukuh untuk memasuki pasaran kerja, dan / atau mengkhususkan diri sebagai pelayan profesional.

agenda

  • Pengenalan restoran - Deontologi profesion. Definisi dan klasifikasi pertubuhan katering. Keseragaman dan kebersihan dan perkhidmatan pelanggan. Pemilihan dan arahan kakitangan. Briged itu Hubungan dengan jabatan lain
  • Pertubuhan dan penyediaan perkhidmatan - Perabot bilik makan. Bahan restoran. Mise di tempat dan pangkat organisasi. Pembangunan perkhidmatan di ruang makan
  • Perkhidmatan organisasi dan bar - Kemudahan dan peralatan bar. Kebodohan di tempat bar. Perkhidmatan di bar atau kaunter. Perkhidmatan minum di bar atau restoran
  • Bufet dan perkhidmatan bilik - Sistem bufet. Perkhidmatan bilik atau perkhidmatan bilik
  • Perkhidmatan jamuan - Konsep asas dan makna perkhidmatan jamuan. Pemasaran jamuan. Proses penyediaan perkhidmatan. Jenis jadual dan perhimpunan
  • Kopi, teh, koktel dan perkhidmatan cerut - Wain. Kopi itu Teh itu Bar koktel Cerutu
  • Penyediaan surat dan pengebilan - Syarat dan syarat untuk penyediaan surat. Sistem pengebilan, pengumpulan dan kawalan

objektif

Dengan kursus pelayan kami akan mendapat:

  • Memperolehi wawasan yang luas dan lengkap mengenai dunia pemulihan.
  • Bahawa anda membangun dengan betul oleh kemudahan penubuhan dan membangun dengan betul semua teknik perkhidmatan mengikut jenis penubuhan.
  • Anda mempunyai fasiliti yang diperlukan untuk perhimpunan meja untuk makan, jamuan, mesyuarat, bufet, serta untuk hiasan yang sama.
  • Hadir dan berkhidmat dengan pelanggan dengan betul.
  • Ketahui hubungan rapat antara kualiti perkhidmatan, kepuasan pelanggan dan pencapaian objektif perniagaan.
  • Ketahui secara mendalam organisasi dalaman perkhidmatan restoran.

prospek kerjaya

Kursus pelayan ini bertujuan untuk semua yang ingin memperoleh, memperbaiki atau mengemas kini latihan mereka di sektor ini dengan persediaan khusus untuk menyertai pekerjaan sebagai pelayan profesional.

This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat