Ujian Perisian HP Certified

KBuffer telah mendaftar dengan HP Software University sebagai Pusat Latihan yang Dibenarkan.

Pengenalan Kursus

Pengujian perisian adalah proses yang digunakan untuk mengenal pasti ketepatan, kesempurnaan, dan kualiti perisian. Ujian membantu untuk mengesahkan dan mengesahkan jika perisian berfungsi sebagaimana dinyatakan dalam spesifikasi tanpa sebarang kesilapan. Metodologi statik dan dinamik digunakan untuk menguji permohonan. Ujian Perisian harus secara sistematik mendedahkan kelas-kelas kesilapan yang berbeza dalam masa yang kurang dan usaha. Data yang dikumpul melalui ujian juga boleh memberi petunjuk kebolehpercayaan dan kualiti perisian.

Jadi, apakah Ujian Perisian?

Mengikut Wikipedia , pengujian Perisian adalah penyiasatan yang dijalankan untuk menyediakan pihak berkepentingan dengan maklumat mengenai kualiti produk atau perkhidmatan yang diuji. Pengujian perisian juga boleh memberikan objektif, pandangan bebas terhadap perisian untuk membolehkan perniagaan menghargai dan memahami risiko pelaksanaan perisian. Teknik ujian termasuk, tetapi tidak terhad kepada, proses pelaksanaan program atau aplikasi dengan niat mencari bug perisian (kesalahan atau kecacatan lain). KBuffer adalah salah satu daripada institusi latihan yang diberi kuasa oleh HP . HP adalah salah satu syarikat terbesar di seluruh dunia dan terus bergerak ke atas tangga dengan menawarkan lebih banyak penyelesaian perisian terkemuka untuk menjalankan, mengurus, mengoptimumkan, dan menjamin aplikasi dan pusat data pelanggan. Program Pensijilan Perisian HP menyediakan pelajar untuk memenuhi cabaran yang semakin meningkat hari ini dengan kemahiran teknikal yang diperlukan untuk meletakkan anda di hadapan dalam Perisian Pengujian menegak. HP Software University terutamanya memberi tumpuan untuk memberi latihan dalam domain Pengujian Perisian. Ini termasuk kursus yang menyediakan pengenalan kepada Ujian Perisian menggunakan Alat Automatik dan pengetahuan Alat Pengujian Perisian yang disenaraikan di bawah:

  • Pengurusan Hayat Aplikasi HP (ALM)
  • Ujian Fungsian Bersepadu HP (UFT)
  • HP LoadRunner (LR)
  • Generator Pengguna Maya HP (VuGen)

Siapa yang boleh hadir?

Mana-mana Lulusan atau juga Sarjana.

Di mana boleh diletakkan?

HP telah bersetuju untuk mengambil krim calon yang dilatih di bawah skim ini sendiri. Di samping itu, mereka akan mencadangkan calon-calon ini kepada pelanggan mereka dan Majikan IT Lain-lain.

Program diajar dalam:
English

Lihat 1 lagi program yang ditawarkan oleh KBuffer »

Kursus ini Online
Start Date
Julai 2019
Duration
3 - 4 
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Julai 2019
Tarikh tutup permohonan

Julai 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date