Kursus Superior Maître

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Superior Maître

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Kursus Superior Maître

Tentukan dan bertambah baik secara profesional sebagai pengganti

Maitre restoran mesti mempunyai sifat intuisi yang sangat baik, rasa untuk perkhidmatan dan mentaliti komersial.

Kursus Maître melibatkan pengetahuan praktikal yang mendalam mengenai mekanik dan prosedur yang diperlukan untuk melaksanakan perkhidmatan restoran yang sempurna. Semasa ketiga-tiga modul ini, anda akan memperoleh pengalaman profesional yang akan membolehkan anda mengembangkan kerja anda di organisasi restoran, perancangan dan kawalan, mempunyai kemahiran yang diperlukan untuk mencicipi anggur dan pasangan dan untuk penyediaan dan penyediaan acara dan protokolnya masing-masing.

"Keseronokan berkhidmat" jelas dicerminkan dalam khusus restoran maitrer ini. Kesetiaan dan keyakinan pelanggan dalam penubuhan jelas menang dalam kedudukan ini. Faktor manusia masih unsur pembezaan, memanfaatkannya!

Untuk modul rasa wain, anda akan menerima banyak produk berikut di rumah anda:

  • Corkscrew menetapkan 2 pulsa aluminium perak.
  • Kes Chiller untuk wain.
  • Set aksesori untuk wain.

Kumpulan botol untuk rasa wain:

  • WINNA PUTIH: Cosme Palacio, Harvest Terpilih. Lagar de Isilla, Verdejo.
  • PINK WINE: Carratraviesa Rosado.
  • RED WINES: Garnacha Salvaje del Moncayo. Altico Syrah. Robatie, tempahan

agenda

  • Bartender Profesional - Pengenalan kepada restoran. Pertubuhan dan penyediaan perkhidmatan. Perkhidmatan organisasi dan bar. Bufet dan perkhidmatan bilik. Perkhidmatan bankuet. Kopi, teh, koktel dan perkhidmatan cerut. Penyediaan surat dan pengebilan
  • Rasa mencuci wain - Sejarah wain dan anggur. Membuat wain Anggur dan denominasi. Wain organoleptically. Rasa wain. Selera wain Sepanyol. Perkhidmatan dan pasangan
  • Pertubuhan Acara dan Protokol Kecil - Jabatan Perdagangan. Jenis peristiwa dan protokol. Kejuruteraan menu. Wain, Pasangan dan Pembentangan. Protokol dalam Acara Pemulihan. Aktiviti pelengkap lain dalam acara tersebut.

objektif

Dengan Kursus Superior Maitre, kita akan mencapai itu:

  • Anda membina dengan betul oleh kemudahan dan boleh membangun dengan betul semua teknik perkhidmatan mengikut jenis penubuhan.
  • Memperoleh pengetahuan teori dan praktikal untuk berkhidmat dan melayani pelanggan dengan secukupnya. Selain mengetahui bagaimana menangani aduan pelanggan yang berpotensi
  • Ketahui secara mendalam organisasi dalaman perkhidmatan restoran
  • Ketahui struktur organisasi restoran dan pengurusannya, serta pelbagai jenis perkhidmatan restoran (bufet, jamuan, perkhidmatan bilik ...)
  • Ketahui parameter untuk penyediaan menu dan surat, serta membuat inventori restoran
  • Ketahui langkah demi langkah, ekspresi, konsep, komponen dan faktor yang terlibat dalam pembangunan rasa wain.
  • Mempunyai pengertian yang lengkap tentang perancangan dan kesedaran sesuatu peristiwa (dari penerimaan hingga akhir), mengawal perhimpunan, bahan dan keperluan manusia.

prospek kerjaya

Kursus atas maître ditujukan kepada semua orang yang ingin memperoleh, memperbaiki dan mengemas kini latihan mereka dalam sektor ini dengan persediaan khusus untuk menyertai pekerjaan sebagai tuan rumah dan tuan rumah.

This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat