Bundel ini merangkumi spektrum kursus persijilan yang diluluskan oleh Cisco dari peringkat kemasukan sehingga tahap profesional. Sama ada anda ingin memulakan kerjaya dalam rangkaian Cisco dan mendapat kelayakan pertama anda, atau ingin menaik taraf kelayakan Cisco anda, bundel ini adalah pilihan yang ideal. Bermula dari peringkat kemasukan dan bergerak ke atas, kursus peringkat pensijilan meliputi Cisco Certified Network Technician (CCENT), Cisco Certified Network Associate (CCNA), dan Cisco Certified Network Professional (CCNP) ... kemudian merangkumi Cisco Certified Design Associate (CCDA) dan Cisco Certified Design Professional (CCDP). Disiplin yang disertakan dalam rangkaian termasuk Reka Bentuk Rangkaian, Keselamatan Rangkaian, Suara, dan Penghalaan dan Penukaran. Sekiranya anda tidak mempunyai pensijilan Cisco sebelum ini, anda dikehendaki mengambil kursus peringkat kemasukan terlebih dahulu untuk mendapatkan pensijilan tahap profesional yang lebih tinggi seperti CCNP dan CCDP.

Apa ikatan itu?

Bundle ini mengandungi 12 kursus pensijilan berasingan.

 1. Cisco CCNA 640-554 - Melaksanakan Cisco IOS Network Security - IINS 2.0
 2. Cisco CCNA 100-101
 3. Cisco CCNA 200-120 Routing and Switching (v2)
 4. Cisco CCNP 642-832 - Penyelesaian masalah
 5. Cisco CCNP 642-902 - Melaksanakan Routing IP Cisco - ROUTE
 6. Cisco CCNP 642-813 - Melaksanakan Cisco IP Switched Networks
 7. Cisco CCNP Voice 642-467 CAPPS 8.0: Mengintegrasikan Aplikasi Komunikasi Bersepadu Cisco
 8. Cisco CCNP Voice 642-427 TVOICE 8.0: Menyelesaikan masalah Komunikasi Bersepadu Cisco
 9. Cisco CCNP Voice 642-437 Melaksanakan Cisco Voice Communications dan QoS v8.0
 10. Cisco CCNP Voice 642-447 Melaksanakan Pengurus Komunikasi Bersepadu Cisco, Bahagian 1 (CIPT1) v8
 11. Cisco CCNP Voice 642-457 Melaksanakan Cisco Unified Communication Manager, Bahagian 2 (CIPT2) v8
 12. Cisco CCDA 640-864 DESGN - Merekabentuk untuk Penyelesaian Internis Cisco (642-813 dan 642-902 mesti dicapai untuk mendapatkan CCDP)

Bagaimana setiap kursus diajar?

Semua kursus adalah dalam talian dan mandiri, bermakna anda melakukannya di rumah anda sendiri, dalam masa anda sendiri, mengikut kadar anda sendiri. Setiap pelajaran adalah pra-rakaman yang membolehkan anda untuk berhenti seketika, cepat ke hadapan, melangkau bahagian, atau kembali ke pelajaran lain jika anda perlu. Pelajaran adalah berasaskan pelbagai media, yang bermaksud video dan audio digunakan untuk mengajar pelajaran. Kebanyakan pengajaran juga interaktif, mendorong pelajar untuk mengambil bahagian. Ini mungkin melibatkan menjawab pertanyaan pada skrin, mengambil bahagian dalam tugas, dan menggunakan simulator seolah-olah anda menggunakan program perisian sebenar.

Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk menyelesaikan setiap kursus?

Seperti yang disebutkan di atas, kursus kami bersandar. Sesetengah orang menamatkan kursus mereka lebih cepat daripada yang lain. Jika anda memilih untuk melakukan salah satu daripada kursus pensijilan dari bundle ini, maka ia akan membawa anda sedikit masa daripada jika anda melakukan dua atau tiga atau kesemuanya. Tidak kira apa pun, anda akan sentiasa mempunyai 12 bulan untuk menyelesaikan kursus anda.

Apa yang saya perlukan?

Apa yang anda perlukan adalah sambungan internet dan PC. Walaupun sebahagian besar pelajaran bekerja pada MAC, kami mengesyorkan anda menggunakan PC untuk prestasi terbaik. Bahagian tertentu kursus mungkin tidak dipaparkan dengan betul pada MAC lama. Sebaik sahaja anda telah melog masuk kursus anda, anda mungkin digesa untuk turunkan plugin percuma tertentu seperti Java. Hanya ikuti arahan pada skrin.

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh SuperSkilz »

Kursus ini Online
Start Date
Ogo 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
990 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date