Read the Official Description

Kursus Protokol. Peristiwa Kecil

Terlibat dalam protokol dari sudut pandang gastronomi

Kedua-dua kehidupan profesional dan hubungan sosial memerlukan dalam banyak kes, perkembangan aktiviti yang dapat meningkatkan citra atau syarikat kami melalui pemulihan dan gastronomi. Oleh itu, kajian protokol semakin permintaan.

Dengan Protokol kursus ini, ia bertujuan untuk menjawab semua soalan yang berkaitan dengan protokol perhotelan dan pembentangan peristiwa kecil, memfokuskannya dari sudut pemakanan dan pemulihan, wain, perhimpunan ruang dan aktiviti lain pelengkap

agenda

  • Jabatan Perdagangan - Jenis acara yang memerlukan perkhidmatan katering atau katering. Prosedur Jabatan. Acara penyesuaian. Pesanan perkhidmatan. Semak senarai acara. Pembatalan Komisen Pengebilan dan koleksi. Analisis keputusan acara.
  • Jenis peristiwa dan protokol. - Jenis acara yang memerlukan perkhidmatan katering atau katering. Jenis jadual. Langkah-langkah untuk diikuti dalam perhimpunan meja.
  • Kejuruteraan menu. - Komposisi menu mengikut tarikh dan acara. Petua apabila membuat menu. Jumlah / anggaran citarasa makanan dan minuman setiap tetamu. Syarat dan keperluan untuk penyediaan menu. Kejuruteraan menu. Menu kejuruteraan. Statistik jualan dalam pemulihan. Harga runcit. Jualan dan bil
  • Wain, Pasangan dan Pembentangan. - Pengelasan wain. Perintah perkhidmatan wain. Membuka botol wain. Suhu wain. Hidangkan wain Nasihat umum Berpasangan Pembukaan cavas / champagnes.
  • Protokol dalam Acara Pemulihan. - Perintah apabila meletakkan tetamu. Perintah pada waktu berkhidmat
  • Aktiviti pelengkap lain dalam acara tersebut. - Aksesori pada acara

objektif

Dengan kursus Protokol dan acara kecil kami akan mendapat:

  • Belajar untuk mengira kos hidangan dan pengiraan perkhidmatan dan bekalan yang diperlukan.
  • Mempunyai tanggapan lengkap tentang perancangan dan kesedaran acara (dari penerimaan hingga akhir).
  • Ketahui pengendalian masa dan pembahagian tugas yang betul untuk resolusi cepat setiap kes, baik di dapur dan di ruang tamu.

prospek kerjaya

Kursus protokol dan kursus kecil bertujuan semua yang ingin memperoleh, memperbaiki dan mengemaskini latihan mereka dalam sektor ini dengan persiapan tertentu untuk menyertai pekerjaan sebagai pelayan bar profesional, pelayan jamuan atau maitre.

Program taught in:
Sepanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date