Kursus Pertubuhan Kongres

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Pertubuhan Kongres

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Kursus Pertubuhan Kongres

Tentukan dalam pelancongan kongres dan konvensyen

Organisasi kongres telah menjadi salah satu bidang yang memperlihatkan evolusi yang lebih luar biasa dalam beberapa tahun kebelakangan ini. Syarikat dan institusi menggunakan peristiwa dengan banyak objektif, seperti: berkaitan dengan penonton, kesetiaan pelanggan, mencetak nilai tambah kepada jenama mereka, menarik perhatian media, menyampaikan produk baru ...

Kursus organisasi persidangan ini bertujuan untuk melatih anda sebagai penganjur masa depan kongres profesional dalam pelancongan kongres, konvensyen dan insentif. Banyak sumber pelancongan di Sepanyol, menyumbang untuk menjadikannya salah satu negara yang paling dituntut di Eropah untuk perayaan semua jenis peristiwa.

agenda

  • Agensi pelancongan. Jenis dan pengurusan - Agensi pelancongan: definisi dan fungsi. Jenis agensi pelancongan. Pengedaran produk pelancongan. Produk pelancongan. Alat yang bertindak dalam pengantaraan.
  • Produk Pelancong dan Pengedarannya. - Dokumentasi dalam agensi pelancongan. Pengkomputeran di agensi pelancongan. Permintaan dan penawaran dalam sektor pelancongan. Harga dan komisen. Pembekal dan pelanggan. Jualan produk pelancongan.
  • Pengantaraan - Perkhidmatan pengantara agensi perjalanan. Penginapan.
  • Pertubuhan dan Perancangan Kongres. - Jenis lawatan. Modaliti agensi pelancongan di pasaran. Agensi pelancongan: jabatan khusus. Kongres itu Perancangan dan reka bentuk asas kongres dan kawasannya. Fungsi asas penganjur kongres. Borang Pendaftaran Model Lampiran untuk Kongres. Semak senarai acara. Glosari terma

objektif

Dengan pengorganisasian kongres kita akan mencapai itu:

  • Ketahui operasi dan fungsi pelbagai jenis agensi perjalanan.
  • Ketahui bentuk pengedaran produk pelancongan.
  • Belajar organisasi kongres, sebelum-durConozcas bentuk pengedaran produk pelancongan.

prospek kerjaya

Kursus untuk pertubuhan kongres bertujuan untuk orang seperti pengurus atau kakitangan komersial sebuah hotel yang ingin memperoleh, memperbaiki dan mengemas kini latihan mereka dalam sektor ini dengan persediaan khusus mengenai pengurusan atau merealisasikan sesuatu peristiwa di semua peringkatnya, bukan sahaja di mana ia milik mereka.

This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat