Read the Official Description

Kursus Perancang Perkahwinan dan Protokol

Mengkhususkan diri dalam perancangan perkahwinan dan protokol

Dengan Perancang Perkahwinan dan Kursus Protokol, anda akan mendapat pengetahuan yang luas mengenai majlis perkahwinan dan acara kecil. Pada masa kini, syarikat mesti memperoleh pengetahuan yang lebih luas dan spesifik untuk pembangunan pelbagai peristiwa yang timbul di peringkat profesional dan swasta, dari aktiviti sosial dalam syarikat-syarikat kepada organisasi perkahwinan dan aktiviti-aktiviti yang lebih bersifat peribadi.

Memperoleh pengetahuan yang luas tentang protokol ini memudahkan fleksibiliti dan penyesuaian kepada banyak situasi yang profesional yang menguruskan dan menyusun acara perlu dihadapi.

Semasa Perancang Pernikahan dan Protokol anda tidak hanya akan memperoleh pengetahuan tentang pembentangan peristiwa tetapi anda juga akan mendapat latihan yang berkaitan dengan dunia industri hotel yang berfokus pada gastronomi, pemulihan atau anggur. Mengkhususkan diri dalam protokol dan perancang perkahwinan dan menjadi profesional dalam sektor ini.

agenda

 • Acara sosial yang berbeza - Acara sosial yang berlainan. Perkahwinan: organisasi dan perancangan
 • Pertubuhan integral perkahwinan saya - Tempat untuk meraikan upacara tersebut. Tempat perayaan. Fotografi. Video Jemputan perkahwinan Katering
 • Pertubuhan integral perkahwinan II - Permintaan tangan. Pembiayaan perkahwinan. Senarai perkahwinan Parti bujang. Saman perkahwinan. Pintu masuk gereja. Butiran kecil perkahwinan. Pengedaran jadual. Bulan madu
 • Pertubuhan integral pembaptisan - Pembaptisan. Hubungan dengan pelanggan. Hadiah Kristus. Pakaian daripada honoree. Jemputan untuk pembaptisan. Senarai baustismo. Anak saudara
 • Pertubuhan integral persekutuan pertama - Persekutuan pertama. Persediaan untuk kanak-kanak sebelum perjumpaan pertama. Sambutan itu Gereja Fotografi Peringatan Jemputan untuk perjumpaan pertama. Hadiah yang akan dibuat kepada penghormatan. Bagaimana untuk berpakaian kanak-kanak untuk perjumpaan pertama
 • Protokol pada majlis perkahwinan, pembaptisan dan perhubungan - Protokol perkahwinan. Protokol dalam jemputan. Protokol dalam majlis tersebut. Protokol dalam guaman pengantin perempuan. Protokol dalam guaman pengantin lelaki. Protokol jika anda telah menyentuh. Protokol pada senarai perkahwinan. Protokol dalam godmothers dengan selimut. Protokol dalam majlis perkahwinan awam. Protokol dalam perhubungan. Protokol dalam pembaptisan. Protokol untuk tetamu
 • Posteventos dan idea yang ingin tahu - Acara siaran: baki dan laporan akhir. Apa yang perlu dilakukan selepas menamatkan perkahwinan. Apa yang perlu dilakukan setelah menamatkan pembaptisan dan persekutuan pertama. Idea asal
 • Jabatan Perdagangan - Jenis acara yang memerlukan perkhidmatan katering atau katering. Prosedur Jabatan. Acara penyesuaian. Pesanan perkhidmatan. Semak senarai acara. Pembatalan Komisen Pengebilan dan koleksi. Analisis keputusan acara.
 • Jenis peristiwa dan protokol. - Jenis acara yang memerlukan perkhidmatan katering atau katering. Jenis jadual. Langkah-langkah untuk diikuti dalam perhimpunan meja.
 • Kejuruteraan menu. - Komposisi menu mengikut tarikh dan acara. Petua apabila membuat menu. Jumlah / anggaran citarasa makanan dan minuman setiap tetamu. Syarat dan keperluan untuk penyediaan menu. Kejuruteraan menu. Menu kejuruteraan. Statistik jualan dalam pemulihan. Harga runcit. Jualan dan bil
 • Wain, Pasangan dan Pembentangan. - Pengelasan wain. Perintah perkhidmatan wain. Membuka botol wain. Suhu wain. Hidangkan wain Nasihat umum Berpasangan Pembukaan cavas / champagnes.
 • Protokol dalam Acara Pemulihan. - Perintah apabila meletakkan tetamu. Perintah pada waktu berkhidmat
 • Aktiviti pelengkap lain dalam acara tersebut. - Aksesori pada acara

objektif

Dengan kursus dan protokol Perancang Perkahwinan kami akan mencapai itu:

 • Menjadi profesional untuk menduduki jawatan tanggungjawab dalam Pertubuhan Acara Sosial dan membekalkan latihan yang terhad pada tahap ini.
 • Memperolehi kecekapan utama yang paling penting untuk menduduki kedudukan tanggungjawab dalam bidang ini: penyelesaian masalah, organisasi kerja dan kerja berpasukan.
 • Ketahui kunci untuk berjaya menghadapi hari penting ini untuk semua sebagai perkahwinan, perhubungan pertama atau pembaptisan.
 • Mempunyai tanggapan lengkap tentang perancangan dan kesedaran acara (dari penerimaan hingga akhir).
 • Ketahui pengendalian masa dan pembahagian tugas yang betul untuk resolusi cepat setiap kes, baik di dapur dan di ruang tamu.

prospek kerjaya

Pelan Perancang dan kursus protokol ini bertujuan untuk semua yang ingin memperoleh, memperbaik atau mengemas kini latihan mereka dalam sektor ini dengan persediaan khusus untuk menyertai pekerjaan sebagai perancang perkahwinan atau penyelaras acara sosial, sebagai tambahan kepada Orang yang berminat menubuhkan syarikat organisasi perkahwinan / acara mereka sendiri.

Program taught in:
Sepanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date