Institut Pengurusan Projek (PMI) mentakrifkan Pengurusan Projek dengan terlebih dahulu menjelaskan apa projek, iaitu aktiviti kumpulan sementara yang direka untuk menghasilkan produk, perkhidmatan atau hasil yang unik. Projek bersifat sementara kerana ia mempunyai permulaan dan akhir yang jelas dalam masa, dan oleh itu menentukan ruang lingkup dan sumber. Pembangunan perisian untuk proses perniagaan yang lebih baik, pembinaan bangunan atau jambatan, usaha bantuan selepas bencana alam, pengembangan penjualan menjadi pasaran geografi baru - semuanya adalah projek.

Oleh itu, pengurusan projek adalah aplikasi pengetahuan, kemahiran, dan teknik untuk melaksanakan projek dengan berkesan dan cekap. Ia adalah kompetensi strategik untuk organisasi, membolehkan mereka mengikat hasil projek dengan matlamat perniagaan - dan dengan itu, lebih bersaing di pasaran mereka.

Bundel ini mengandungi pelbagai kursus pengurusan projek peringkat profesional yang memenuhi keperluan Pengurus Projek yang berpengalaman dan berpengalaman. Ia sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin membina portfolio kemahiran pengurusan projek. Majoriti kemahiran ini boleh digunakan di semua industri dari pemasaran dan kewangan kepada sumber manusia dan pendidikan. Bundel ini juga mengandungi kursus pengurusan projek yang ditujukan khusus kepada orang yang bekerja dalam industri IT.

Apa yang ada dalam bungkusan itu?

Bundel ini mengandungi 6 kursus berasingan.

  1. Pengurusan Projek untuk Pengurus Bukan Projek
  2. Pengurusan projek
  3. Keperluan Pengurusan Projek IT
  4. Pengurusan Projek Prince2 (Yayasan)
  5. Associate Certified PMI dalam Pengurusan Projek (CAPM): Edisi Kelima-sejajar
  6. Ujian Profesional Pengurusan Projek (PMP) PMI: Panduan PMBOK - Edisi Kelima-sejajar

Bagaimana setiap kursus diajar?

Semua kursus adalah dalam talian dan mandiri, bermakna anda melakukannya di rumah anda sendiri, dalam masa anda sendiri, mengikut kadar anda sendiri. Setiap pelajaran adalah pra-rakaman yang membolehkan anda untuk berhenti seketika, cepat ke hadapan, melangkau bahagian, atau kembali ke pelajaran lain jika anda perlu. Pelajaran adalah berasaskan pelbagai media, yang bermaksud video dan audio digunakan untuk mengajar pelajaran. Kebanyakan pengajaran juga interaktif, mendorong pelajar untuk mengambil bahagian. Ini mungkin melibatkan menjawab pertanyaan pada skrin, mengambil bahagian dalam tugas, dan menggunakan simulator seolah-olah anda menggunakan program perisian sebenar.

Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk menyelesaikan setiap kursus?

Seperti yang disebutkan di atas, kursus kami bersandar. Sesetengah orang menamatkan kursus mereka lebih cepat daripada yang lain. Jika anda memilih untuk melakukan salah satu daripada kursus pensijilan dari bundle ini, maka ia akan membawa anda sedikit masa daripada jika anda melakukan dua atau tiga atau kesemuanya. Tidak kira apa pun, anda akan sentiasa mempunyai 12 bulan untuk menyelesaikan kursus anda.

Apa yang saya perlukan?

Apa yang anda perlukan adalah sambungan internet dan PC. Walaupun sebahagian besar pelajaran bekerja pada MAC, kami mengesyorkan anda menggunakan PC untuk prestasi terbaik. Bahagian tertentu kursus mungkin tidak dipaparkan dengan betul pada MAC lama. Sebaik sahaja anda telah melog masuk kursus anda, anda mungkin digesa untuk turunkan plugin percuma tertentu seperti Java. Hanya ikuti arahan pada skrin.

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh SuperSkilz »

Kursus ini Online
Start Date
Ogo 2019
Ogo 2019
Duration
1 - 12 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
990 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date