Kursus Pengurusan Projek

Umum

Penerangan Program

Gambaran keseluruhan

AOY's PMSA Aligned Course Pengurusan Projek Dalam Talian

Dengan kekurangan global ramalan Pengurus Projek yang sesuai untuk tahun-tahun akan datang, Kursus Pengurusan Projek dalam talian ini akan menyediakan anda dengan kemahiran pengurusan projek yang diiktiraf oleh industri yang membuka peluang pekerjaan dan kerjaya dalam pelbagai industri dan dalam setiap organisasi atau perniagaan. Ia merupakan pilihan kerjaya yang menarik, dinamik dan wajar dalam mana-mana industri.

Kursus dalam talian Pengurusan Projek ini ditawarkan mengikut teknik global terkini dan piawaian Pengurusan Projek Pengurusan Projek Institut Pengurusan Projek (PMI®) (PMBOK ™).

Di samping itu, penawaran kursus yang berkaitan dengan pengurusan projek kami adalah sejajar dengan keperluan perkembangan kerangka kerja Pengurusan Projek Afrika Selatan (PMSA) yang diiktiraf SAQA untuk kerjaya pengurusan projek.

Garis Panduan Kursus

Kursus dalam talian Projek Pengurusan Projek kami yang komprehensif selama 13 minggu akan memberi anda kemahiran praktikal dan pengetahuan teoritis untuk berjaya merancang, menanggung kos dan melaksanakan projek, dalam anggaran dan tepat waktu.

Ia merangkumi aspek seperti perancangan projek, belanjawan, komunikasi, kemahiran pengurusan dan teknik, pemikiran strategik dan pengurusan risiko.

Apabila berjaya diselesaikan, anda akan dilengkapi untuk menguruskan projek yang pelbagai seperti menganjurkan acara tempatan, merancang pemasangan perisian atau melaksanakan kempen pemasaran global.

Penilaian dan Anugerah

Kursus ini akan dinilai melalui empat tugasan komprehensif.
Apabila berjaya diselesaikan, anda akan menerima sijil Academy of York .

Akreditasi AOY

Kursus dalam talian Pengurusan Projek ini ditawarkan mengikut teknik global terkini dan piawaian Pengurusan Projek Pengurusan Projek Institut Pengurusan Projek (PMI®) (PMBOK ™).

Academy of York adalah Penyedia Pendidikan dan Latihan yang Diiktiraf Perak (RETP) Pengurusan Projek Afrika Selatan (PMSA). PMSA adalah badan profesional yang diiktiraf SAQA yang menganjurkan sebutan dalam pengurusan projek multi-industri.

Tawaran kursus berkaitan pengurusan projek Academy of York adalah selaras dengan keperluan untuk perkembangan bersama dengan rangka kerja PMSA untuk kerjaya dalam pengurusan projek dan jawatan profesional.

Academy of York diiktiraf oleh FASSET SETA, SAIOSH, HWSETA, SABPP, PMSA, CompTIA, COMENSA dan Institut Penyelaras Bertauliah (ICB) dan berdaftar dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan sebagai Kolej Swasta.

Yuran Kursus

Nama Kursus: Kursus Dalam Talian Pengurusan Projek (PMA001OL )

* Calon pelajar perlu menghubungi Academy of York untuk menentukan sama ada mereka memenuhi syarat untuk bendahari

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 2019

Latar Belakang Pusat Pengajian

Academy of York is an accredited Further Education and Training College established in 2006 and has over 14 000 successful graduates. Our students all have one thing in common they aspire for a better ... Baca lebih lanjut

Academy of York is an accredited Further Education and Training College established in 2006 and has over 14 000 successful graduates. Our students all have one thing in common they aspire for a better life, a better job, earning more or increased knowledge and skills. We understand the common challenges that many students experience during their studies which are time, money and motivation. Academy of York’s solution to these challenges by offering correspondence studying which is recognized as one of the most effective and proven study methods. Baca Ringkas