Gambaran keseluruhan

AOY's PMSA Aligned Course Pengurusan Projek Dalam Talian

Dengan kekurangan global ramalan Pengurus Projek yang sesuai untuk tahun-tahun akan datang, Kursus Pengurusan Projek dalam talian ini akan menyediakan anda dengan kemahiran pengurusan projek yang diiktiraf oleh industri yang membuka peluang pekerjaan dan kerjaya dalam pelbagai industri dan dalam setiap organisasi atau perniagaan. Ia merupakan pilihan kerjaya yang menarik, dinamik dan wajar dalam mana-mana industri.

Kursus dalam talian Pengurusan Projek ini ditawarkan mengikut teknik global terkini dan piawaian Pengurusan Projek Pengurusan Projek Institut Pengurusan Projek (PMI®) (PMBOK ™).

Di samping itu, penawaran kursus yang berkaitan dengan pengurusan projek kami adalah sejajar dengan keperluan perkembangan kerangka kerja Pengurusan Projek Afrika Selatan (PMSA) yang diiktiraf SAQA untuk kerjaya pengurusan projek.

Garis Panduan Kursus

Kursus dalam talian Projek Pengurusan Projek kami yang komprehensif selama 13 minggu akan memberi anda kemahiran praktikal dan pengetahuan teoritis untuk berjaya merancang, menanggung kos dan melaksanakan projek, dalam anggaran dan tepat waktu.

Ia merangkumi aspek seperti perancangan projek, belanjawan, komunikasi, kemahiran pengurusan dan teknik, pemikiran strategik dan pengurusan risiko.

Apabila berjaya diselesaikan, anda akan dilengkapi untuk menguruskan projek yang pelbagai seperti menganjurkan acara tempatan, merancang pemasangan perisian atau melaksanakan kempen pemasaran global.

Penilaian dan Anugerah

Kursus ini akan dinilai melalui empat tugasan komprehensif.
Apabila berjaya diselesaikan, anda akan menerima sijil Academy of York .

Akreditasi AOY

Kursus dalam talian Pengurusan Projek ini ditawarkan mengikut teknik global terkini dan piawaian Pengurusan Projek Pengurusan Projek Institut Pengurusan Projek (PMI®) (PMBOK ™).

Academy of York adalah Penyedia Pendidikan dan Latihan yang Diiktiraf Perak (RETP) Pengurusan Projek Afrika Selatan (PMSA). PMSA adalah badan profesional yang diiktiraf SAQA yang menganjurkan sebutan dalam pengurusan projek multi-industri.

Tawaran kursus berkaitan pengurusan projek Academy of York adalah selaras dengan keperluan untuk perkembangan bersama dengan rangka kerja PMSA untuk kerjaya dalam pengurusan projek dan jawatan profesional.

Academy of York diiktiraf oleh FASSET SETA, SAIOSH, HWSETA, SABPP, PMSA, CompTIA, COMENSA dan Institut Penyelaras Bertauliah (ICB) dan berdaftar dengan Jabatan Pengajian Tinggi dan Latihan sebagai Kolej Swasta.

Yuran Kursus

Nama Kursus: Kursus Dalam Talian Pengurusan Projek (PMA001OL )

* Calon pelajar perlu menghubungi Academy of York untuk menentukan sama ada mereka memenuhi syarat untuk bendahari

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 23 lagi program yang ditawarkan oleh Academy of York »

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 6, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Feb 2020
Duration
13 
Sambilan
Sepenuh masa
Price
15,167 ZAR
Harga Sebelum bursary: R15,167 | Harga selepas bursary: R9,100 * (* Calon pelajar perlu menghubungi Academy of York untuk menentukan jika mereka layak untuk bendahari)
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Feb 2020
Tarikh tutup permohonan

Feb 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date