Bundle Kerjaya IT Kerjaya mengandungi pelbagai kursus yang bertujuan untuk pelbagai orang. Ia mempunyai kedua-dua peringkat kemasukan dan kursus lanjutan. Ia sesuai untuk sesiapa yang ingin: memulakan kerjaya dalam IT; meluaskan kemahiran IT semasa mereka; menaik taraf pensijilan IT semasa mereka; meneroka bidang teknikal baru; atau meningkatkan gaji mereka dengan memperoleh lebih banyak kelayakan. Bundel ini meliputi pelbagai bidang dari pembaikan dan penyelenggaraan IT asas, ke bidang teknikal yang lebih maju seperti IT Security, Cisco Networking, Microsoft Exchange Server, dan Citrix XenDesktop dan XenServer. Bungkusan yang ideal untuk sesiapa sahaja yang ingin membina kerjaya IT mereka. Setiap kursus membawa kepada pensijilan dalam bidangnya sendiri. Bergantung pada tahap pengalaman anda, anda boleh memilih untuk mengambil satu atau semua kursus dalam kumpulan.

Apa ikatan itu?

Bundle ini mengandungi 10 kursus pensijilan yang berasingan.

  1. CompTIA A 220-801
  2. CompTIA Network N10-005
  3. CompTIA Security SY0-401
  4. Microsoft 70-688: Menguruskan
  5. Microsoft 70-342: Penyelesaian Lanjutan untuk Microsoft Exchange Server 2013 (MCSE)
  6. Cisco CCNA 100-101
  7. Cisco CCNP 642-832 - Penyelesaian masalah
  8. Cisco CCNP 642-902 - Melaksanakan Routing IP Cisco - ROUTE
  9. Pentadbiran Citrix XenDesktop 5 (CXD-202)
  10. Citrix XenServer 6.0 Pentadbiran (CXS-203)

Bagaimana setiap kursus diajar?

Semua kursus adalah dalam talian dan mandiri, bermakna anda melakukannya di rumah anda sendiri, dalam masa anda sendiri, mengikut kadar anda sendiri. Setiap pelajaran adalah pra-rakaman yang membolehkan anda untuk berhenti seketika, cepat ke hadapan, melangkau bahagian, atau kembali ke pelajaran lain jika anda perlu. Pelajaran adalah berasaskan pelbagai media, yang bermaksud video dan audio digunakan untuk mengajar pelajaran. Kebanyakan pengajaran juga interaktif, mendorong pelajar untuk mengambil bahagian. Ini mungkin melibatkan menjawab pertanyaan pada skrin, mengambil bahagian dalam tugas, dan menggunakan simulator seolah-olah anda menggunakan program perisian sebenar.

Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk menyelesaikan setiap kursus?

Seperti yang disebutkan di atas, kursus kami bersandar. Sesetengah orang menamatkan kursus mereka lebih cepat daripada yang lain. Jika anda memilih untuk melakukan salah satu daripada kursus pensijilan dari bundle ini, maka ia akan membawa anda sedikit masa daripada jika anda melakukan dua atau tiga atau kesemuanya. Tidak kira apa pun, anda akan sentiasa mempunyai 12 bulan untuk menyelesaikan kursus anda.

Apa yang saya perlukan?

Apa yang anda perlukan adalah sambungan internet dan PC. Walaupun sebahagian besar pelajaran bekerja pada MAC, kami mengesyorkan anda menggunakan PC untuk prestasi terbaik. Bahagian tertentu kursus mungkin tidak dipaparkan dengan betul pada MAC lama. Sebaik sahaja anda telah melog masuk kursus anda, anda mungkin digesa untuk turunkan plugin percuma tertentu seperti Java. Hanya ikuti arahan pada skrin.

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh SuperSkilz »

Kursus ini Online
Start Date
Ogo 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
990 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date