Read the Official Description

Kursus Pastry yang lebih tinggi

Menguasai teknik coklat, roti dan pastri profesional

Kursus Pastry Superior ini menawarkan peluang untuk menguasai teknik-teknik pastri, roti dan coklat, memberikan gambaran umum dan lengkap dalam pembangunan semua teknik utama pastri profesional.

Untuk memajukan profesion kekasih pastri yang sukar, latihan yang baik diperlukan, yang membolehkan untuk memperoleh pengetahuan yang luas dan tepat mengenai semua proses: penyediaan resipi, mengetahui cara menggunakan perkakas, mesin dan oven dengan sempurna. Ia juga penting untuk membangunkan kemahiran untuk melaksanakan setiap teknik roti profesional dan mendapatkan hasil yang baik dalam pencuci mulut dan penjelasan yang akan dibuat.

Dengan Kursus Superior Pastry anda akan memperoleh pengetahuan yang luas tentang dunia pastri yang berasal dari kedai klasik dan antarabangsa ke roti tradisional dan lebih canggih atau roti manis bersama dengan persiapan gula, gula-gula, coklat, pastri yang paling inovatif . Agenda lengkap untuk menangani semua bidang kedai roti. Bet di sekolah pastri yang terbaik!

agenda

  • Pastry - Pastry: sejarah dan perdagangan. Pemasangan dan jentera tertentu. Pengetahuan mengenai bahan mentah. Massa biskut. Beramai ramai Krim dan derivatif. Mousses dan keluarga. Beramai ramai Dunia sejuk. Mignardises. Pastri untuk celiacs. Tart Trend dan rujukan. Panduan gastronomi dan pautan minat
  • Bakery dan Mass Fermented - Pengenalan dan sejarah kedai roti. Alat, jentera dan teknologi yang digunakan untuk penjelasan massa. Komposisi kimia, pemakanan dan organoleptik bahan mentah. Proses pembentukan dan penjelasan massa. Jisim manis ditapai. Beras masya bakeri. Orang Sepanyol yang unik dengan roti dan pastri. Curiositi, muslihat dan nasihat mengenai roti dan pastri.
  • Chocolate and Artistic Pastry - Kajian coklat. Bombonería Pastri restoran Pastri coklat di bengkel. Gula Coklat Artistik

objektif

Dengan Kursus Superior Pastry kita akan mencapai itu:

  • Ketahui ciri umum yang mengawal operasi pastry-bakery moden.
  • Tahu jentera yang kami lawat dan bahan mentah asas untuk memanfaatkan sepenuhnya penjelasan kami
  • Kenal pasti dan huraikan sebarang penjelasan asas bagi keluarga yang pelbagai yang merangkumi perdagangan, mengawal parameter masa dan suhu, unsur-unsur yang diperlukan untuk mencapai dengan tepat dengan resipi yang pelbagai.
  • Domino yang mengendalikan lengan dan kartrij serta pelbagai teknik artistik yang digunakan dalam konfeksi dengan tujuan untuk mencapai pelbagai kombinasi tekstur, rasa dan warna.
  • Anda mengoptimumkan kriteria untuk penyediaan menu pencuci mulut restoran, menguruskan kos dari pemilihan, pengendalian, pengeluaran, pemuliharaan dan penggunaan bahan mentah yang mencukupi untuk pencuci mulut yang berbeza.

prospek kerjaya

Kursus pastri atas ditujukan kepada semua orang yang ingin memperoleh, memperbaiki dan mengemaskini latihan mereka di sektor ini dengan persediaan khusus untuk menyertai pekerjaan sebagai chef pastri, tukang masak pastri atau ketua tukang roti.

Program taught in:
Sepanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date