Read the Official Description

Dalam dunia yang berubah dan sangat berdaya saing, kemahiran profesional untuk memimpin, membuat inovasi, berunding, menguruskan masa, mengadakan mesyuarat atau bekerja sebagai satu pasukan adalah apa yang membuat perbezaan antara profesional yang berjaya dan yang lain. Oleh itu, hubungan sosial dalam syarikat, hari ini, adalah salah satu kunci kejayaan. Atas sebab ini, adalah penting bahawa kedua-dua profesional dan pekerja masa depan sudah mengetahui fakulti Kemahiran Pengurusan, kepimpinan dan hala tuju strategik dalam pengurusan perniagaan. Pakar dalam Kaedah dan Teknik Pengurusan Perniagaan dan Organisasi, menanggapi keperluan semua eksekutif dan pengurus di mana-mana peringkat syarikat, yang ingin maju secara profesional dan mencapai kejayaan lebih cepat berkat penguasaan kemahiran mereka.

objektif

  • Memperoleh pengetahuan dan kemahiran yang diperlukan untuk menjadi pengurus yang berjaya, membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk mengatasi hala tuju strategik syarikat.
  • Ketahui unsur-unsur yang membentuk pelan perniagaan dan dinamika reka bentuk dan pembangunannya, menentukan profil strategik syarikat untuk mengesan hubungan pasaran produknya.
  • Kajian tipologi dasar strategik generik, serta tindakan sebelum risiko persaingan beberapa strategi.
  • Untuk memberitahu pelajar pentingnya hubungan sosial dalam syarikat itu, peranan yang berbeza dalam skop perniagaan dan ciri utamanya, serta "Kejurulatihan" sebagai alat untuk berfungsi dengan lebih baik syarikat.
  • Untuk mengetahui apakah proses pengurusan terdiri dan fungsi yang dilakukan oleh pengurusan sebuah syarikat.
  • Memperbaiki rundingan, teknik dan angka yang dilakukan oleh perunding.
  • Mewujudkan apa hubungan kumpulan, dinamik dan teknik kumpulan terdiri daripada, membolehkan untuk memperdalam kemahiran sosial dalam pengurusan kumpulan.
  • Mempelajari iklim buruh, menentukan konflik dan cara pencegahan, penangguhan dan resolusi mereka, mendalami tekanan dan motivasi kerja dan membezakan angka komunikasi sebagai fungsi asas dalam syarikat.

Amalan Profesional

Adakah anda sedang mencari latihan di syarikat? Adakah anda ingin bersaing dalam pasaran buruh dan menjamin kejayaan profesional anda? Pencapaian Pakar dalam Kaedah dan Teknik Pengurusan Syarikat dan Organisasi ini akan membolehkan untuk merealisasikan amalan dalam syarikat dengan tempoh maksimum 1 bulan.

INEAF membolehkan anda melakukan latihan dalam syarikat dengan cepat dan cekap. Mengemudi kerjaya profesional anda yang bekerja di syarikat-syarikat yang mempunyai unjuran nasional dan antarabangsa yang hebat.

Sekiranya anda perlu mendapatkan pengalaman di sektor anda di sini, anda boleh mencari peluang yang anda cari. INEAF membuka pintu untuk kerja masa depan anda.

Siapa yang patut hadir

Mengarahkan kedua-dua graduan dan profesional universiti dari cawangan Sumber Manusia dan Pengurusan Perniagaan yang berbeza, serta para profesional yang berlainan yang bertanggungjawab terhadap hubungan organisasi dalam bidang syarikat besar. Umumnya, semua orang yang berminat dalam kemajuan hubungan sosial yang baik dalam syarikat itu, yang ingin mengetahui pembelajaran dan perkembangan teknik motivasi dan rundingan yang berbeza dalam syarikat itu pada tahap profesional.

Mengapa ia menyediakan anda?

Pakar ini menyediakan anda untuk mengetahui cara melaksanakan dan menggunakan kaedah dan teknik Pengurusan Perniagaan dan Organisasi. Dari hala tuju strategik dan perancangan aktiviti syarikat, mengetahui proses dan prinsip asas dalam pembangunan dan pembangunan Rancangan Perniagaan, menegaskan isu-isu seperti penyediaan kajian pasaran, perancangan dalam bidang pengurusan komersil , pemasaran dan pengeluaran, serta pengurusan infrastruktur syarikat, sumber manusia dan kewangan yang sama. Serta pengetahuan asas mengenai organisasi dalam bidang perniagaan, memperkenalkannya dalam peranan pelbagai peranan yang dibingkai di kawasan itu, dengan itu meningkatkan hubungan dan memaksimumkan prestasi perniagaan. Pakar ini akan melengkapkan pelajar dengan pengetahuan bahawa Semua profesional dalam sektor perniagaan mestilah mempunyai kerja yang berkesan. Objektif utama adalah untuk menyediakan pelajar dengan kemahiran yang diperlukan untuk membangunkan kualiti pengurusan dan pengurusan mereka dengan maksimum, memilih dan menggunakan teknik yang membolehkan aktiviti profesional mereka menjadi aktiviti yang berjaya.

Penerangan mengenai Metodologi

Kaedah kajian kami adalah berdasarkan integrasi faktor latihan dan penggunaan teknologi baru. Pasukan kami telah menetapkan matlamat untuk mengintegrasikan kedua-dua bidang supaya pelajar kami berinteraksi dengan mudah dan mudah menggunakan KAMPUS VIRTUAL. Platform yang direka untuk memudahkan kajian, di mana pelajar memperolehi semua sokongan yang diperlukan.

Metodologi pembelajaran dalam talian kami, yang berorientasikan sepenuhnya untuk amalan, dirancang agar pelajar memajukan unit didaktik modul yang berbeza dan melaksanakan tugas-tugas (aktiviti praktikal, soal selidik, fail praktikal dan andaian pantulan) yang akan hilang mencadangkan di sepanjang jadual perjalanan formatif.

Pada akhir tindakan formatif mereka, pelajar akan dapat mengubah pengetahuan akademik menjadi pengetahuan profesional.

Sistem Penilaian

Tindakan formatif INEAF disusun dalam modul, dibentuk oleh unit didaktik, kegiatan praktikal, seminar, forum dan persidangan, antara lain.

Setiap modul akan dinilai secara bebas dengan mengambil kira keputusan ujian wajib dan pilihan yang dicadangkan, dan penilaian tutor.

Untuk mengatasi pelbagai modul, pelajar perlu mencapai tahap pemahaman minimum mengenai kandungan teori dan aplikasi mereka dalam aktiviti praktikal dan dalam "Supercaso" kami.

Sumber (Platform Atas Talian 3.0, Bahan Bercetak, ...)

Dalam keinginan kami untuk menyesuaikan pembelajaran falsafah 3.0 dan menggalakkan penggunaan sumber teknologi baru dalam syarikat, kami telah membangunkan Kampus maya (Platform Atas Talian untuk Latihan 3.0) yang eksklusif dari generasi lepas dengan reka bentuk yang berfungsi dan inovatif.

Antara alat yang ada, anda akan dapati: khidmat tutorial, sembang, mesej dan alat kajian maya (contoh, aktiviti praktikal - pengiraan, refleksi, pembangunan, dll., Contoh video dan tutorial video, serta "supercases", yang akan meliputi modul lengkap dan tawarkan pelajar gambaran mengenai subjek tertentu).

Pelajar-pelajar akan mempunyai akses yang tidak terhad kepada kandungan, serta mencetak manual kandungan teori setiap modul, yang akan berfungsi sebagai sokongan untuk menyelesaikan latihan mereka.

Program taught in:
Sepanyol

See 9 more programs offered by INEAF Business School »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
250 
Sambilan
Price
495 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date