Read the Official Description

Pengurusan komersil antarabangsa sebuah syarikat membentangkan banyak pemboleh ubah yang mustahil untuk dikawal jika anda tidak mempunyai latihan yang mencukupi. Pakar ini akan membolehkan pelajar berada dalam kedudukan istimewa di pasaran, kerana ia akan dibentuk, selalu dengan orientasi praktikal, dalam semua bidang yang campur tangan dalam pengurusan komersil antarabangsa.

Perdagangan antarabangsa sebagai institusi akan dianalisis, mendalamkan peraturan-peraturan yang sedang berkuat kuasa, menegaskan kajian mengenai modaliti kontrak dan pembiayaan yang utama, menyediakan pelajar dengan teknik yang diperlukan untuk mengurus dan menganalisis risiko kewangan, dan menentukan pembiayaan atau modaliti pelaburan yang paling sesuai dengan keperluan syarikat, serta perancangan pemasaran, organisasi logistik dan campur tangan dalam sebarang jenis rundingan komersil dalam bahasa Inggeris.

objektif

  • Mengetahui aspek asas perdagangan antarabangsa yang membolehkan pelajar membuat keputusan dalam bidang ini dengan berkesan.
  • Mentul secara berkesan dalam kontrak antarabangsa antara syarikat.
  • Menganalisis modaliti pembiayaan antarabangsa yang berbeza, dapat menentukan kelebihan dan kekurangan yang timbul dalam situasi yang berbeza.
  • Tafsirkan dengan tepat hasil yang diperoleh daripada analisis perakaunan syarikat dan mengamalkan keputusan yang paling tepat untuk mencapai pertumbuhan ekonomi perniagaan.
  • Mencapai keberkesanan syarikat dengan pengambilan keputusan yang mencukupi dan pengambilan risiko, campur tangan logistik dan perancangan pemasaran.

Amalan Profesional

Adakah anda sedang mencari latihan di syarikat? Adakah anda ingin bersaing dalam pasaran buruh dan menjamin kejayaan profesional anda?

Selesai Pakar ini dalam Perdagangan Antarabangsa: Pengambilan, Pembiayaan, Logistik dan Pemasaran ini akan membolehkan penempatan kerja di syarikat dengan tempoh maksimum 3 bulan.

INEAF membolehkan anda melakukan latihan dalam syarikat dengan cepat dan cekap. Mengemudi kerjaya profesional anda yang bekerja di syarikat-syarikat yang mempunyai unjuran nasional dan antarabangsa yang hebat.

Sekiranya anda perlu mendapatkan pengalaman di sektor anda di sini, anda boleh mencari peluang yang anda cari. INEAF membuka pintu untuk kerja masa depan anda.

Siapa yang patut hadir

Pakar ini bertujuan untuk lulusan universiti dan profesional yang berminat secara peribadi atau profesional dalam mengembangkan latihan mereka dalam bidang pengurusan perniagaan antarabangsa. Seperti pelajar Undang-undang, Ekonomi, Lade, Perniagaan, serta Autonomi, Usahawan, Pengurus, Pengurus dan Pengurus PKS dan syarikat besar.

Mengapa ia menyediakan anda?

Pakar ini memberikan pelajar pengetahuan yang diperlukan untuk campur tangan dalam pengurusan komersil antarabangsa bagi setiap jenis organisasi. Keupayaan akan diperoleh yang akan membolehkan anda mengurus dan mengatur operasi perdagangan antarabangsa yang berkaitan dengan penjualan barangan dan perkhidmatan, pembangunan rundingan, menentukan operasi asas pembiayaan, analisis dan penentuan risiko, serta membuat keputusan tentang pemasaran , semua dari pemenuhan peruntukan dan keperluan peraturan antarabangsa.

Penerangan mengenai Metodologi

Kaedah kajian kami adalah berdasarkan integrasi faktor latihan dan penggunaan teknologi baru. Pasukan kami telah menetapkan matlamat untuk mengintegrasikan kedua-dua bidang supaya pelajar kami berinteraksi dengan mudah dan mudah menggunakan KAMPUS VIRTUAL. Platform yang direka untuk memudahkan kajian, di mana pelajar memperolehi semua sokongan yang diperlukan.

Metodologi pembelajaran dalam talian kami, yang berorientasikan sepenuhnya untuk amalan, dirancang agar pelajar memajukan unit didaktik modul yang berbeza dan melaksanakan tugas-tugas (aktiviti praktikal, soal selidik, fail praktikal dan andaian pantulan) yang akan hilang mencadangkan di sepanjang jadual perjalanan formatif.

Pada akhir tindakan formatif mereka, pelajar akan dapat mengubah pengetahuan akademik menjadi pengetahuan profesional.

Sistem Penilaian

Tindakan formatif INEAF disusun dalam modul, dibentuk oleh unit didaktik, kegiatan praktikal, seminar, forum dan persidangan, antara lain.

Setiap modul akan dinilai secara bebas dengan mengambil kira keputusan ujian wajib dan pilihan yang dicadangkan, dan penilaian tutor.

Untuk mengatasi pelbagai modul, pelajar perlu mencapai tahap pemahaman minimum mengenai kandungan teori dan aplikasi mereka dalam aktiviti praktikal dan dalam "Supercaso" kami.

Sumber (Platform Atas Talian 3.0, Bahan Bercetak, ...)

Dalam keinginan kami untuk menyesuaikan pembelajaran falsafah 3.0 dan menggalakkan penggunaan sumber teknologi baru dalam syarikat, kami telah membangunkan Kampus maya (Platform Atas Talian untuk Latihan 3.0) yang eksklusif dari generasi lepas dengan reka bentuk yang berfungsi dan inovatif.

Antara alat yang ada, anda akan dapati: khidmat tutorial, sembang, mesej dan alat kajian maya (contoh, aktiviti praktikal - pengiraan, refleksi, pembangunan, dll., Contoh video dan tutorial video, serta "supercases", yang akan meliputi modul lengkap dan tawarkan pelajar gambaran mengenai subjek tertentu).

Pelajar-pelajar akan mempunyai akses yang tidak terhad kepada kandungan, serta mencetak manual kandungan teori setiap modul, yang akan berfungsi sebagai sokongan untuk menyelesaikan latihan mereka.

Program taught in:
Sepanyol

See 9 more programs offered by INEAF Business School »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
450 
Sambilan
Price
945 EUR
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date