Pakar Microsoft Office adalah kelayakan yang diiktiraf secara global. Mempunyai pensijilan Pakar Microsoft Office pada CV anda menunjukkan bahawa anda telah memperoleh kepakaran yang diperlukan untuk menggunakan aplikasi Microsoft dengan cekap, memberikan anda kelebihan daya saing apabila memburu pekerjaan serta di tempat kerja. Ia akan meningkatkan keyakinan, kemahiran dan kebolehpasaran anda dengan ketara. Ia akan berfungsi secara objektif untuk mengesahkan kemahiran IT anda dan membantu dalam kemajuan anda dalam kerjaya yang anda pilih. Setiap sijil adalah kelayakan dalam haknya sendiri - jadi anda boleh mengambil hanya satu, atau seberapa banyak yang anda suka. Sebagai contoh, anda boleh memilih untuk menjadi Pakar Microsoft Office dalam Word atau Excel atau PowerPoint ... atau kesemuanya jika anda memilih.

Microsoft merujuknya sebagai "program pensijilan berasaskan prestasi menyeluruh yang diluluskan oleh Microsoft untuk mengesahkan kemahiran komputer desktop"

Apa yang ada dalam bungkusan itu?

Bundel ini mengandungi 8 kursus pensijilan yang berasingan.

  • Pakar Microsoft Office (MOS) 77-418: Word 2013
  • Pakar Microsoft Office (MOS) 77-422: PowerPoint 2013
  • Pakar Microsoft Office (MOS) 77-423: Outlook 2013
  • Pakar Microsoft Office (MOS) 77-424 Akses 2013
  • Pakar Microsoft Office (MOS) 77-419: SharePoint 2013
  • Pakar Microsoft Office (MOS) 77-420: Excel 2013
  • Pakar Microsoft Office (MOS) 77-427 Excel 2013 'Pakar' Bahagian Satu
  • Pakar Microsoft Office (MOS) 77-428 Excel 2013 'Pakar' Bahagian Dua

Bagaimana setiap kursus diajar?

Semua kursus adalah dalam talian dan mandiri, bermakna anda melakukannya di rumah anda sendiri, dalam masa anda sendiri, mengikut kadar anda sendiri. Setiap pelajaran adalah pra-rakaman yang membolehkan anda untuk berhenti seketika, cepat ke hadapan, melangkau bahagian, atau kembali ke pelajaran lain jika anda perlu. Pelajaran adalah berasaskan pelbagai media, yang bermaksud video dan audio digunakan untuk mengajar pelajaran. Kebanyakan pengajaran juga interaktif, mendorong pelajar untuk mengambil bahagian. Ini mungkin melibatkan menjawab pertanyaan pada skrin, mengambil bahagian dalam tugas, dan menggunakan simulator seolah-olah anda menggunakan program perisian sebenar.

Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk menyelesaikan setiap kursus?

Seperti yang disebutkan di atas, kursus kami bersandar. Sesetengah orang menamatkan kursus mereka lebih cepat daripada yang lain. Jika anda memilih untuk melakukan salah satu daripada kursus pensijilan dari bundle ini, maka ia akan membawa anda sedikit masa daripada jika anda melakukan dua atau tiga atau kesemuanya. Tidak kira apa pun, anda akan sentiasa mempunyai 12 bulan untuk menyelesaikan kursus anda.

Apa yang saya perlukan?

Apa yang anda perlukan adalah sambungan internet dan PC. Walaupun sebahagian besar pelajaran bekerja pada MAC, kami mengesyorkan anda menggunakan PC untuk prestasi terbaik. Bahagian tertentu kursus mungkin tidak dipaparkan dengan betul pada MAC lama. Sebaik sahaja anda telah melog masuk kursus anda, anda mungkin digesa untuk turunkan plugin percuma tertentu seperti Java. Hanya ikuti arahan pada skrin.

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh SuperSkilz »

Kursus ini Online
Start Date
Ogo 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
990 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date