Kursus Memasak Profesional. Advanced

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Memasak Profesional. Advanced

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Kursus Memasak Profesional. Advanced

Ketahui teknik pengurusan memasak terkini

Kerjaya besar yang ada hari ini di dapur, dalam rangka negara dengan kekayaan gastronomi yang luar biasa, adalah sebahagian besarnya disebabkan pengiktirafan antarabangsa terhadap para koki Sepanyol yang hebat.

Dengan kursus memasak profesional ini, kami membantu anda menjadi seorang chef yang sangat baik, mengembangkan pengetahuan anda dalam dunia memasak, pastri dan masuk ke dalam teknik masakan terkini.

Objektif kursus kami adalah untuk menunjukkan kepada anda teknik pengurusan dapur yang paling terkini agar anda dapat berjaya mengembangkan kerjaya anda sebagai koki. Di antara banyak perkara lain, anda akan tahu cara menyediakan bahan mentah, kaedah memasak, penyaduran dan menghias, memasak bufet, merancang menu dan membuat huruf, dan sebagainya.

Di samping itu, kursus Memasak Profesional ini boleh dilengkapi dengan teknik masakan baru untuk mengembangkan pengetahuan dalam masakan kontemporari, revolusioner dan moden.

agenda

 • Jalan-jalan baru dalam gastronomi. Evolusi kuliner - Evolusi gastronomi dari 60 hingga hari ini. Jalan pembangunan pada abad ke-21. Pergerakan gastroculture baru.
 • Jentera dapur lanjutan. Alat pengoptimuman baru - Sistem pelaburan. Jentera pemuliharaan dan penyediaan. Memasak dan jentera penamat.
 • Teknik memasak dan pemuliharaan yang lebih maju. - Memasak dan pemuliharaan vakum. Membekukan pengeringan dan kegunaan. Cryococina Impregnation, penyulingan dan aplikasi gastrovac dan rotaval yang lain.
 • Pantri global Produk, tekstur dan bumbu. - Produk mewah. Tekstur dan produk berkaitan. Produk unik dari lima benua.
 • Katering dan kolektiviti. Pengeluaran dan pengurusan pembelian. - Proses yang produktif dan arah produktif. Pembelian dan peruntukan. Alat kawalan pengeluaran. Huraikan tawaran dan pengoperasian katering dan kolektiviti. Jentera dan katering khusus dan peralatan komuniti. Rangkaian produk dikendalikan
 • Penyelidikan, pembangunan dan inovasi dalam bidang memasak. - Proses kreatif. Komposisi dan penciptaan hidangan. Binomial sains gastronomi.
 • Industri makanan dan peraturan kualiti. - Daftar makanan dan HACCP. Piawaian kualiti ISO dan lain-lain. Pembangunan makanan baru Pertimbangan umum
 • Komunikasi dan pemasaran di dapur. - Chef media. Perancangan dan cara untuk membangunkan jenama kami. Alat komunikasi Pelan media sosial. Gastrobar
 • Model pengurusan baru - Proses pengantarabangsaan di dapur. Pemulihan yang ditangguhkan. Penyumberan Luar Pembangunan pemegang francais. Pembiayaan dan perundingan. Penyediaan belanjawan.

objektif

Dengan kursus Memasak Profesional kami akan mendapat:

 • Memenuhi teknik pengurusan dapur terkini (penyediaan bahan mentah, penyaduran dan hiasan, perhimpunan bufet, kaedah memasak, reka bentuk menu dan membuat huruf, dll.)
 • Menguasai teknik masakan terkini.
 • Anda masuk ke dalam moden dan trend terkini di dapur

prospek kerjaya

Kursus memasak profesional bertujuan untuk menyediakan pengetahuan asas dan membangunkan kemahiran yang diperlukan untuk sesiapa sahaja yang ingin mendedikasikan diri mereka untuk memasak, secara professional, atau kepada orang yang berpengalaman dalam sektor ini dan yang berusaha memperluas pengetahuan menerusi pendidikan akademik. , untuk menduduki tugas sebagai tukang masak, chef, pembantu dapur atau ketua pemergian.

This school offers programs in:
 • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat