Read the Official Description

Melambangkan Internet, Masyarakat Maklumat dan teknologi baru, mewakili revolusi dalam bidang ekonomi dan undang-undang. Pengantarabangsaan operasi dan mengatasi sempadan fizikal negeri menjadikan Electronic Commerce sebagai salah satu alat yang paling berkuasa yang tersedia untuk syarikat itu, dengan kepentingan perdagangan elektronik dan impaknya terhadap pasaran yang semakin meningkat setiap hari . Oleh itu, Kursus Lanjutan ini dalam Perdagangan Elektronik: Model Perniagaan Dalam Talian, Proses Pembelian dan Pembayaran, Promosi Web, Kesetiaan Pelanggan dan Persekitaran Undang-Undang, sesuai untuk memperoleh pengetahuan yang akan membolehkan anda meletakkan kedudukan anda dalam kedudukan yang istimewa di pasaran.

objektif

  • Ketahui cara untuk menentukan dan membangunkan keseluruhan proses jualan dengan jayanya melalui internet.
  • Merancang, membuat dan membangunkan perniagaan dalam talian.
  • Meningkatkan dan mengoptimumkan perniagaan dalam talian anda, menggunakan teknik yang sesuai.

Siapa yang patut hadir

Sektor perniagaan, Agensi Pengiklanan, Juruteknik Pemasaran dan Komunikasi, Pakar dalam Perdagangan Elektronik, Bertanggungjawab untuk tapak, dan lain-lain. Pelengkap sempurna untuk orang yang mempunyai latihan dalam Perniagaan, Lade, Pemasaran, Reka bentuk (baik grafik dan web) dan Pengkomputeran.

Mengapa ia menyediakan anda?

Kursus ini akan menyediakan pelajar dengan semua pengetahuan teknikal dan teori dalam bidang perdagangan elektronik, menyediakan asas yang kukuh untuk semua konsep, faktor dan aspek yang perlu dipertimbangkan semasa bekerja dengan mana-mana model perniagaan dalam talian. Pelajar akan belajar untuk memindahkan pembolehubah yang mempengaruhi pemasaran dalam talian kepada strategi perniagaan mereka, supaya mereka dapat mengoptimumkan sumber daya mereka untuk menerima pakai setiap saat tindakan yang paling sesuai dengan keperluan kedua-dua syarikat dan pengguna Internet. penonton sasaran anda

Penerangan mengenai Metodologi

Kaedah kajian kami adalah berdasarkan integrasi faktor latihan dan penggunaan teknologi baru. Pasukan kami telah menetapkan matlamat untuk mengintegrasikan kedua-dua bidang supaya pelajar kami berinteraksi dengan mudah dan mudah menggunakan KAMPUS VIRTUAL. Platform yang direka untuk memudahkan kajian, di mana pelajar memperolehi semua sokongan yang diperlukan.

Metodologi pembelajaran dalam talian kami, yang berorientasikan sepenuhnya untuk amalan, dirancang agar pelajar memajukan unit didaktik modul yang berbeza dan melaksanakan tugas-tugas (aktiviti praktikal, soal selidik, fail praktikal dan andaian pantulan) yang akan hilang mencadangkan di sepanjang jadual perjalanan formatif.

Pada akhir tindakan formatif mereka, pelajar akan dapat mengubah pengetahuan akademik menjadi pengetahuan profesional.

Sistem Penilaian

Tindakan formatif INEAF disusun dalam modul, dibentuk oleh unit didaktik, kegiatan praktikal, seminar, forum dan persidangan, antara lain.

Setiap modul akan dinilai secara bebas dengan mengambil kira keputusan ujian wajib dan pilihan yang dicadangkan, dan penilaian tutor.

Untuk mengatasi pelbagai modul, pelajar perlu mencapai tahap pemahaman minimum mengenai kandungan teori dan aplikasi mereka dalam aktiviti praktikal dan dalam "Supercaso" kami.

Sumber (Platform Atas Talian 3.0, Bahan Bercetak, ...)

Dalam keinginan kami untuk menyesuaikan pembelajaran falsafah 3.0 dan menggalakkan penggunaan sumber teknologi baru dalam syarikat, kami telah membangunkan Kampus maya (Platform Atas Talian untuk Latihan 3.0) yang eksklusif dari generasi lepas dengan reka bentuk yang berfungsi dan inovatif.

Antara alat yang ada, anda akan dapati: khidmat tutorial, sembang, mesej dan alat kajian maya (contoh, aktiviti praktikal - pengiraan, refleksi, pembangunan, dll., Contoh video dan tutorial video, serta "supercases", yang akan meliputi modul lengkap dan tawarkan pelajar gambaran mengenai subjek tertentu).

Pelajar-pelajar akan mempunyai akses yang tidak terhad kepada kandungan, serta mencetak manual kandungan teori setiap modul, yang akan berfungsi sebagai sokongan untuk menyelesaikan latihan mereka.

Program taught in:
Sepanyol

See 9 more programs offered by INEAF Business School »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
Price
375 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date