Kewujudan konflik sebagai elemen yang wujud dalam kehidupan manusia menjadikannya berkembang dengan cara yang istimewa dalam bidang kerja, disebabkan oleh ketegangan yang dihasilkan oleh hubungan dalam rantaian produktif, serta hubungan hierarki yang dijana. Mengatasi masalah dari sikap proaktif, menjangkakan konflik dan menguruskannya sekali dijana adalah elemen penting untuk kehidupan yang sihat syarikat, mempamerkan diri mereka dalam masa dan wang simpanan, dan menggalakkan kerjasama sebagai satu cara untuk menyelesaikan perselisihan .

objektif

  • Memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk memahami konflik keseluruhannya
  • Berikan alat yang diperlukan untuk mengubah konflik dari alat dan metodologi pelbagai disiplin.
  • Untuk menyediakan pelajar dengan kapasiti tindak balas konkrit dalam menghadapi banyak konflik yang berlaku di tempat kerja.
  • Menggalakkan sikap kepimpinan dan dinamisme untuk mencegah timbulnya konflik.

Siapa yang patut hadir

Bertujuan untuk semua orang yang menjadi sebahagian daripada kumpulan kerja, terutamanya bagi mereka yang mengarahkannya. Ia juga disyorkan untuk semua ketua syarikat, pemilik perniagaan atau mana-mana hubungan pekerjaan yang sama di mana pautan dan pautan hierarki diwujudkan.

Mengapa ia menyediakan anda?

Kursus pakar ini bertujuan untuk menyediakan pelajar dengan latihan teknikal dan teoritis dalam bidang konflik dalam dunia kerja. Melalui strategi dan metodologi pelbagai disiplin, pelajar akan bersedia untuk menjalankan tindakan proaktif yang sama ada menyalurkan konflik secara positif atau meneutralkannya ke ruang yang sama.

Penerangan mengenai Metodologi

Kaedah kajian kami adalah berdasarkan integrasi faktor latihan dan penggunaan teknologi baru. Pasukan kami telah menetapkan matlamat untuk mengintegrasikan kedua-dua bidang supaya pelajar kami berinteraksi dengan mudah dan mudah menggunakan KAMPUS VIRTUAL. Platform yang direka untuk memudahkan kajian, di mana pelajar memperolehi semua sokongan yang diperlukan.

Metodologi pembelajaran dalam talian kami, yang berorientasikan sepenuhnya untuk amalan, dirancang agar pelajar memajukan unit didaktik modul yang berbeza dan melaksanakan tugas-tugas (aktiviti praktikal, soal selidik, fail praktikal dan andaian pantulan) yang akan hilang mencadangkan di sepanjang jadual perjalanan formatif.

Pada akhir tindakan formatif mereka, pelajar akan dapat mengubah pengetahuan akademik menjadi pengetahuan profesional.

Sistem Penilaian

Tindakan formatif INEAF disusun dalam modul, dibentuk oleh unit didaktik, kegiatan praktikal, seminar, forum dan persidangan, antara lain.

Setiap modul akan dinilai secara bebas dengan mengambil kira keputusan ujian wajib dan pilihan yang dicadangkan, dan penilaian tutor.

Untuk mengatasi pelbagai modul, pelajar perlu mencapai tahap pemahaman minimum mengenai kandungan teori dan aplikasi mereka dalam aktiviti praktikal dan dalam "Supercaso" kami.

Sumber (Platform Atas Talian 3.0, Bahan Bercetak, ...)

Dalam keinginan kami untuk menyesuaikan pembelajaran falsafah 3.0 dan menggalakkan penggunaan sumber teknologi baru dalam syarikat, kami telah membangunkan Kampus maya (Platform Atas Talian untuk Latihan 3.0) yang eksklusif dari generasi lepas dengan reka bentuk yang berfungsi dan inovatif.

Antara alat yang ada, anda akan dapati: khidmat tutorial, sembang, mesej dan alat kajian maya (contoh, aktiviti praktikal - pengiraan, refleksi, pembangunan, dll., Contoh video dan tutorial video, serta "supercases", yang akan meliputi modul lengkap dan tawarkan pelajar gambaran mengenai subjek tertentu).

Pelajar-pelajar akan mempunyai akses yang tidak terhad kepada kandungan, serta mencetak manual kandungan teori setiap modul, yang akan berfungsi sebagai sokongan untuk menyelesaikan latihan mereka.

Program diajar dalam:
  • Sepanyol

Lihat 9 lagi program yang ditawarkan oleh INEAF Business School »

Kursus ini Online
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Duration
100 
Sambilan
Price
345 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Pendaftaran Terbuka
Tarikh tutup permohonan

Pendaftaran Terbuka

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date