Read the Official Description

Media digital telah merangsang bentuk komunikasi, sehingga perlu untuk melaksanakan teknik pemasaran baru yang berorientasi dan berfokus pada peranti mudah alih. Pendedahan semasa ke telefon bimbit (di Sepanyol jumlah telefon bimbit sudah lebih besar daripada rakyat) dan interaksi (ia membolehkan interaksi bi-arah walaupun mengenal pasti kedudukan pengguna) membuat ejen komersial semakin menuntut penyesuaian kepada generasi baru ini . Latihan dalam teknik Pemasaran Bergerak akan membolehkan kami mengenal pasti keperluan pengguna, merekabentuk, menilai, menyampaikan dan mengedarkan produk yang memenuhi keperluan pengguna.

objektif

  • Poskan jenama pada medium mudah alih.
  • Rancang kempen pemasaran yang bertujuan untuk peranti mudah alih.
  • Menggunakan pemasaran mudah alih sebagai teknik dalam perniagaan atau syarikat kami.

Siapa yang patut hadir

Diarahkan untuk lulusan universiti dan para profesional dalam sektor ini, yang berminat untuk menerima latihan khusus dalam bidang yang kompetitif ini: Pengiklan, Pakar Pemasaran, Pengembang Aplikasi Mudah Alih, Pengaturcara.

Mengapa ia menyediakan anda?

Kursus ini akan membolehkan pelajar mengetahui semua isu yang berkaitan dengan Pemasaran Bergerak dan hubungan rapat dengan pengiklanan. Anda boleh menentukan dan membangunkan model perniagaan dan strategi pemasaran seperti kempen pengiklanan dengan mesej, disesuaikan dengan peranti mudah alih.

Penerangan mengenai Metodologi

Kaedah kajian kami adalah berdasarkan integrasi faktor latihan dan penggunaan teknologi baru. Pasukan kami telah menetapkan matlamat untuk mengintegrasikan kedua-dua bidang supaya pelajar kami berinteraksi dengan mudah dan mudah menggunakan KAMPUS VIRTUAL. Platform yang direka untuk memudahkan kajian, di mana pelajar memperolehi semua sokongan yang diperlukan.

Metodologi pembelajaran dalam talian kami, yang berorientasikan sepenuhnya untuk amalan, dirancang agar pelajar memajukan unit didaktik modul yang berbeza dan melaksanakan tugas-tugas (aktiviti praktikal, soal selidik, fail praktikal dan andaian pantulan) yang akan hilang mencadangkan di sepanjang jadual perjalanan formatif.

Pada akhir tindakan formatif mereka, pelajar akan dapat mengubah pengetahuan akademik menjadi pengetahuan profesional.

Sistem Penilaian

Tindakan formatif INEAF disusun dalam modul, dibentuk oleh unit didaktik, kegiatan praktikal, seminar, forum dan persidangan, antara lain.

Setiap modul akan dinilai secara bebas dengan mengambil kira keputusan ujian wajib dan pilihan yang dicadangkan, dan penilaian tutor.

Untuk mengatasi pelbagai modul, pelajar perlu mencapai tahap pemahaman minimum mengenai kandungan teori dan aplikasi mereka dalam aktiviti praktikal dan dalam "Supercaso" kami.

Sumber (Platform Atas Talian 3.0, Bahan Bercetak, ...)

Dalam keinginan kami untuk menyesuaikan pembelajaran falsafah 3.0 dan menggalakkan penggunaan sumber teknologi baru dalam syarikat, kami telah membangunkan Kampus maya (Platform Atas Talian untuk Latihan 3.0) yang eksklusif dari generasi lepas dengan reka bentuk yang berfungsi dan inovatif.

Antara alat yang ada, anda akan dapati: khidmat tutorial, sembang, mesej dan alat kajian maya (contoh, aktiviti praktikal - pengiraan, refleksi, pembangunan, dll., Contoh video dan tutorial video, serta "supercases", yang akan meliputi modul lengkap dan tawarkan pelajar gambaran mengenai subjek tertentu).

Pelajar-pelajar akan mempunyai akses yang tidak terhad kepada kandungan, serta mencetak manual kandungan teori setiap modul, yang akan berfungsi sebagai sokongan untuk menyelesaikan latihan mereka.

Program taught in:
Sepanyol

See 9 more programs offered by INEAF Business School »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
100 
Sambilan
Price
345 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date