Tidak pernah ada masa yang lebih baik untuk bekerja di IT Security dengan peningkatan serangan keselamatan siber dan kekurangan profesional IT IT yang mahir untuk memerangi mereka. IT Security profesional diperlukan di semua industri dari kerajaan dan pertahanan, untuk membiayai dan industri. Oleh kerana penggodam menjadi lebih kreatif dalam usaha mereka mencuri maklumat dan mengganggu nyawa, IT profesional Keselamatan diperlukan untuk mengatasi serangan ini dan mencari cara yang lebih baik untuk mendapatkan sistem.

Bundel ini mengandungi spektrum kursus pensijilan yang luas yang membawa kepada pensijilan yang diiktiraf secara global dan dalam permintaan. Bidang profesional yang dilindungi termasuk Penetapan Ujian / Penetapan Etika, Analisis Keselamatan Cyber, Penyiasatan Forensik Hacking Komputer, Pengawasan Sistem Maklumat, dan Analisis Sistem Maklumat.

Apa ikatan itu?

Bundel ini mengandungi 6 kursus pensijilan yang berasingan.

  1. CompTIA Security SY0-401
  2. (ISC) 2 Profesional Keselamatan Sistem Maklumat Bersertifikat (CISSP) 2013
  3. Perencatan Etika Yang Diperakui EC-Majlis
  4. Penganalisis Keselamatan Bersertifikat EC-Majlis
  5. Penyelidik Forensik Forensik Hacking Komputer EC-Majlis (CHFI v.8)
  6. ISACA Certified Information System Auditor (CISA)

Bagaimana setiap kursus diajar?

Semua kursus adalah dalam talian dan mandiri, bermakna anda melakukannya di rumah anda sendiri, dalam masa anda sendiri, mengikut kadar anda sendiri. Setiap pelajaran adalah pra-rakaman yang membolehkan anda untuk berhenti seketika, cepat ke hadapan, melangkau bahagian, atau kembali ke pelajaran lain jika anda perlu. Pelajaran adalah berasaskan pelbagai media, yang bermaksud video dan audio digunakan untuk mengajar pelajaran. Kebanyakan pengajaran juga interaktif, mendorong pelajar untuk mengambil bahagian. Ini mungkin melibatkan menjawab pertanyaan pada skrin, mengambil bahagian dalam tugas, dan menggunakan simulator seolah-olah anda menggunakan program perisian sebenar.

Berapa lamakah masa yang diperlukan untuk menyelesaikan setiap kursus?

Seperti yang disebutkan di atas, kursus kami bersandar. Sesetengah orang menamatkan kursus mereka lebih cepat daripada yang lain. Jika anda memilih untuk melakukan salah satu daripada kursus pensijilan dari bundle ini, maka ia akan membawa anda sedikit masa daripada jika anda melakukan dua atau tiga atau kesemuanya. Tidak kira apa pun, anda akan sentiasa mempunyai 12 bulan untuk menyelesaikan kursus anda.

Apa yang saya perlukan?

Apa yang anda perlukan adalah sambungan internet dan PC. Walaupun sebahagian besar pelajaran bekerja pada MAC, kami mengesyorkan anda menggunakan PC untuk prestasi terbaik. Bahagian tertentu kursus mungkin tidak dipaparkan dengan betul pada MAC lama. Sebaik sahaja anda telah melog masuk kursus anda, anda mungkin digesa untuk turunkan plugin percuma tertentu seperti Java. Hanya ikuti arahan pada skrin.

Program diajar dalam:
English

Lihat 7 lagi program yang ditawarkan oleh SuperSkilz »

Kursus ini Online
Start Date
Ogo 2019
Duration
Sambilan
Sepenuh masa
Price
990 GBP
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan
Start Date
Ogo 2019
Tarikh tutup permohonan

Ogo 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date
Location
Tarikh tutup permohonan
End Date