Kursus Kepimpinan & Inovasi Digital Dalam Talian

Umum

2 lokasi tersedia

Penerangan Program

Dalam dunia digital masa kini, penting bagi para pemimpin untuk memahami teknologi yang mengganggu membentuk ekonomi dan mempunyai kemahiran untuk merebut peluang yang mereka hasilkan untuk perniagaan mereka. Kursus Sijil Kepemimpinan & Inovasi Digital BrainStation dirancang untuk mengungkap teknologi dan trend terkini sambil mengajar kerangka kerja yang digunakan oleh syarikat terkemuka di seluruh dunia untuk mendorong inovasi. Diajar oleh pemimpin digital yang berpengalaman dengan rekod kejayaan dalam transformasi digital, kursus ini memberi peluang kepada pemimpin perniagaan baru dan masa depan untuk memanfaatkan teknologi dan mendorong transformasi digital dalam perniagaan mereka.

Apa yang Anda Akan Belajar

Memahami dan Memanfaatkan Teknologi Mengganggu

Menghilangkan kekeliruan di sekitar teknologi yang mengganggu yang mempengaruhi perniagaan di seluruh dunia. Fahami kemampuan mereka dan bagaimana mereka membolehkan model perniagaan baru mendorong transformasi digital.

Terapkan Pemikiran Reka Bentuk untuk Peluang Digital

Pelajari pemikiran reka bentuk dan bagaimana ia digunakan untuk mengenal pasti dan melaksanakan peluang inovasi, tanpa mengira industri atau perniagaan.

Belajar untuk Memimpin Transformasi Digital

Semua pemimpin perlu mengetahui bagaimana memanfaatkan transformasi digital untuk membolehkan inovasi pantas melalui aplikasi teknologi. Pelajari cara mengurus melalui gangguan dengan pasukan pelbagai fungsi, pemetaan jalan digital, dan prinsip Agile.

Belajar Dari Penceramah Tetamu Industri

Pelajar BrainStation mendapat akses ke kuliah tetamu eksklusif dan acara perbincangan panel yang diketuai oleh beberapa pakar dan profesional subjek utama dunia.

Sertai Komuniti Profesional Bertaraf Dunia

Semasa BrainStation kursus BrainStation , anda belajar dengan yang terbaik. Daftar hari ini untuk memanfaatkan rangkaian pengajar dan pelajar global di beberapa organisasi paling inovatif di dunia.

Apa Kata Pelajar Kami

"Pengalaman saya di BrainStation tidak kurang BrainStation . Kakitangan sangat profesional, berwawasan, dan penuh perhatian. Kemudahannya hebat dan mewujudkan persekitaran yang ideal untuk pembelajaran dan rangkaian. Saya pasti akan mempertimbangkan untuk BrainStation kursus BrainStation lain untuk meneruskan pengembangan profesional saya . "

David, Google

"Bahagian terbaik dari pengalaman saya dengan BrainStation adalah Pengajar yang hebat dan bahan kursus yang disusun dengan baik. Saya sangat kagum dengan apa yang kami lakukan di kelas, yang sangat fokus pada projek langsung."

Sonny, Laporan Kursus

"Saya telah mengikuti banyak kursus pengembangan profesional dan BrainStation ini BrainStation adalah pengalaman kegemaran saya ... para guru adalah profesional dalam industri dan nampaknya selalu bersedia meluangkan masa tambahan di luar kelas untuk memastikan anda terus mengikuti kelajuan. "

Ashleigh, Pertukaran

Pilihan Pembayaran Fleksibel

BrainStation menawarkan beberapa pilihan pembayaran yang paling kompetitif untuk pembelajaran digital, dengan pelbagai rancangan fleksibel dan peluang beasiswa.

Tarikh Akhir Kemaskini Okt 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructor ... Baca lebih lanjut

BrainStation is the global leader in digital skills training, empowering students and professionals to succeed in the digital age. Established in 2012, BrainStation has worked with over 500 instructors from the most innovative companies, developing cutting-edge, real-world digital education that has empowered more than 100,000 professionals and some of the largest corporations in the world. Baca Ringkas
New York , Toronto , Vancouver + 2 Lagi Kurang