Kursus Keperluan Pengurusan

Umum

Penerangan Program

Menguasai pendekatan proses kepada pengurusan dan memindahkan organisasi anda ke hadapan.

Pengurusan yang berkesan adalah penting untuk semua pasukan dan organisasi untuk mencapai matlamat mereka. Tetapi terlalu kerap, pengurus hari ini hanya tidak mempunyai alat atau proses untuk mendapatkan pekerjaan yang dilakukan dengan cekap.

Keperluan Pengurusan dirancang untuk meningkatkan kemahiran pengurusan anda melalui pendekatan tersendiri yang tersendiri kepada pengurusan. Dalam kursus ini, anda akan belajar untuk mengenal pasti, menganalisis, merekabentuk, dan mempengaruhi proses organisasi yang kritikal sebagai cara untuk mendapatkan kerja dan mencapai hasil. Bekerja melalui cabaran dunia nyata yang dihadapi oleh pengurus dalam pelbagai industri, anda akan memberi tumpuan kepada empat proses penting untuk pengurus: membuat keputusan, pelaksanaan, pembelajaran organisasi, dan pengurusan perubahan.

Sama ada anda baru dalam pengurusan, pengurus berpengalaman, atau di mana-mana, anda akan pergi dengan alat dan teknik ketara yang anda boleh dengan mudah memohon di organisasi anda untuk menyampaikan masa, anggaran, dan berkualiti tinggi .

Pada akhir kursus, anda akan dapat:

 • Berbeza antara mitos dan realiti pengurusan
 • Kenali kelebihan mengambil "perspektif proses" terhadap kerja pengurusan
 • Mempengaruhi konteks dan persekitaran di mana keputusan dibuat
 • Melaksanakan strategi, rancangan, projek, dan inisiatif dengan lebih berkesan
 • Inisiatif pembelajaran utama supaya organisasi anda dapat memperbaiki dan membuat pembaharuan
 • Menguruskan dan membawa perubahan dalam organisasi yang mempunyai saiz yang berbeza-beza
 • Merancang, mengarahkan dan membentuk pelbagai proses organisasi untuk kelebihan anda

Struktur Program

Keperluan Pengurusan terdiri daripada 30 hingga 35 jam bahan yang dihantar dalam tempoh lapan minggu dengan struktur program yang fleksibel. Tiada masa yang ditetapkan untuk log masuk. Anda melengkapkan kursus pada masa anda sendiri semasa bertemu dengan tarikh akhir yang tetap. Semua bahan kursus disampaikan melalui platform dalam talian yang inovatif kami.

Model pembelajaran kami berpusat di sekitar kaedah kes Harvard Business School, yang menampilkan temubual dengan pemimpin perniagaan dan eksekutif dari syarikat di seluruh dunia yang secara terang-terangan membincangkan cabaran yang mereka hadapi atau halangan yang telah mereka lalui. Kami meminta anda untuk melangkah ke kasut mereka dan melibatkan diri dengan rakan-rakan anda untuk bekerja melalui senario perniagaan dunia sebenar ini.

Pakar-pakar yang diketengahkan dalam Essentials Pengurusan mewakili beberapa yang terbaik dan paling terang dari dunia teknologi, pharma, kerajaan, dan banyak lagi. Topik yang diliputi dalam program ini termasuk:

 • Mengguna pakai Perspektif Proses dalam Pengurusan
 • Membentuk Proses Membuat Keputusan
 • Melaksanakan untuk Hadir
 • Belajar Masa Depan
 • Mengurus dan Memimpin Perubahan

Cohorts yang akan datang

Mac 2020

 • Panjang Program: 8 minggu
 • Tarikh Program: 3/18/20 - 5/13/20
 • Kos: $ 1,600
 • Tarikh permohonan: Mac 9

Siapakah yang Akan Manfaat?

Keperluan Pengurusan bertujuan untuk individu-individu di semua peringkat kerjaya mereka yang ingin mendapatkan alat dan teknik yang diperlukan untuk menjadi seorang pengurus yang efektif. Walaupun pengalaman pengurusan orang tidak perlu, pengalaman dengan projek organisasi yang kompleks dan aktiviti yang melibatkan kumpulan atau pasukan (misalnya, pengurusan projek, pengurusan produk, pembangunan produk baru) dijangka.

Kemasukan

Ia adalah bebas untuk memohon dan aplikasi dikaji semula dan diterima secara rolling, jadi aplikasi awal digalakkan. Seperti yang dinyatakan di atas, sementara pengalaman pengurusan orang tidak perlu, pengalaman dengan projek organisasi yang kompleks dan kegiatan yang melibatkan kumpulan atau pasukan (misalnya, pengurusan projek, manajemen produk, pengembangan produk baru) diharapkan. Kemahiran dalam bahasa Inggeris yang ditulis dan bertutur adalah penting.

Pemohon yang berjaya akan mempunyai ijazah sarjana muda, pendedahan kepada proses organisasi yang rumit seperti yang digariskan di atas dan menunjukkan hasrat untuk menyumbang kepada komuniti pembelajaran kami yang bersemangat.

Tarikh Akhir Kemaskini Jan 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

Harvard Business School Online teaches vital business concepts in a unique and highly engaging way that enables committed learners to transform their careers, their organizations, and their lives.

Harvard Business School Online teaches vital business concepts in a unique and highly engaging way that enables committed learners to transform their careers, their organizations, and their lives. Baca Ringkas