Read the Official Description

Latihan yang ditawarkan oleh kursus dalam talian ini adalah asas untuk dapat membangunkan fungsi pengurusan pasukan dalam mana-mana jenis syarikat. Mana-mana orang yang menjaga profesional mesti mempunyai kompetensi yang membolehkannya menganjurkan kerja serta pasukan secara keseluruhan, mencapai pengurusan yang cekap dari sumber-sumber peribadi dan bahan yang ada. Kursus pakar ini menyediakan anda alat dan teknik untuk meningkatkan kecekapan dalam syarikat, merenungkan kandungan dan keperluan terkini dalam bidang pengurusan dan pengurusan pasukan

objektif

  • Membangunkan kemahiran yang membolehkan berjaya menguruskan pasukan kerja.
  • Menyediakan alat yang membolehkan pembangunan profesional dalam pengurusan syarikat.
  • Belajar menggunakan teknik dan alat yang mengoptimumkan sumber-sumber peribadi syarikat.

Amalan Profesional

Adakah anda sedang mencari latihan di syarikat? Adakah anda ingin bersaing dalam pasaran buruh dan menjamin kejayaan profesional anda?

Penyiapan Kursus Kemahiran Pakar ini untuk Pengurusan Pasukan Kerja akan membolehkan anda menjalankan latihan dalam syarikat dengan tempoh maksimum 3 bulan. INEAF membolehkan anda melakukan latihan dalam syarikat dengan cepat dan cekap. Mengemudi kerjaya profesional anda yang bekerja di syarikat-syarikat yang mempunyai unjuran nasional dan antarabangsa yang hebat.

Sekiranya anda perlu mendapatkan pengalaman di sektor anda di sini, anda boleh mencari peluang yang anda cari. INEAF membuka pintu untuk kerja masa depan anda.

Penerangan mengenai Metodologi

Kaedah kajian kami adalah berdasarkan integrasi faktor latihan dan penggunaan teknologi baru. Pasukan kami telah menetapkan matlamat untuk mengintegrasikan kedua-dua bidang supaya pelajar kami berinteraksi dengan mudah dan mudah menggunakan KAMPUS VIRTUAL. Platform yang direka untuk memudahkan kajian, di mana pelajar memperolehi semua sokongan yang diperlukan.

Metodologi pembelajaran dalam talian kami, yang berorientasikan sepenuhnya untuk amalan, dirancang agar pelajar memajukan unit didaktik modul yang berbeza dan melaksanakan tugas-tugas (aktiviti praktikal, soal selidik, fail praktikal dan andaian pantulan) yang akan hilang mencadangkan di sepanjang jadual perjalanan formatif.

Pada akhir tindakan formatif mereka, pelajar akan dapat mengubah pengetahuan akademik menjadi pengetahuan profesional.

Sistem Penilaian

Tindakan formatif INEAF disusun dalam modul, dibentuk oleh unit didaktik, kegiatan praktikal, seminar, forum dan persidangan, antara lain.

Setiap modul akan dinilai secara bebas dengan mengambil kira keputusan ujian wajib dan pilihan yang dicadangkan, dan penilaian tutor.

Untuk mengatasi pelbagai modul, pelajar perlu mencapai tahap pemahaman minimum mengenai kandungan teori dan aplikasi mereka dalam aktiviti praktikal dan dalam "Supercaso" kami.

Sumber (Platform Atas Talian 3.0, Bahan Bercetak, ...)

Dalam keinginan kami untuk menyesuaikan pembelajaran falsafah 3.0 dan menggalakkan penggunaan sumber teknologi baru dalam syarikat, kami telah membangunkan Kampus maya (Platform Atas Talian untuk Latihan 3.0) yang eksklusif dari generasi lepas dengan reka bentuk yang berfungsi dan inovatif.

Antara alat yang ada, anda akan dapati: khidmat tutorial, sembang, mesej dan alat kajian maya (contoh, aktiviti praktikal - pengiraan, refleksi, pembangunan, dll., Contoh video dan tutorial video, serta "supercases", yang akan meliputi modul lengkap dan tawarkan pelajar gambaran mengenai subjek tertentu).

Pelajar-pelajar akan mempunyai akses yang tidak terhad kepada kandungan, serta mencetak manual kandungan teori setiap modul, yang akan berfungsi sebagai sokongan untuk menyelesaikan latihan mereka.

Program taught in:
English

See 9 more programs offered by INEAF Business School »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Open Enrollment
Duration
350 
Sambilan
Price
615 EUR
By locations
By date
Start Date
Open Enrollment
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
End Date