Kursus Hidangan Superior

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Penerangan Program

Baca keterangan rasmi

Kursus Hidangan Superior

Estudios Superiores Abiertos de Hostelería

Kursus Hidangan Superior

Belajar gastronomi akan membolehkan anda mengembangkan karier anda dalam dunia masakan

Kursus Superior Gastronomy ini akan membolehkan anda melalui agenda lengkap yang termasuk dari permulaan ke dapur dan memasak maju untuk pembentangan teknik masakan terbaik, memperoleh pengetahuan yang diperlukan untuk pembangunan kerjaya profesional dalam dunia masakan.

Mempelajari gastronomi dalam talian, anda akan memperoleh pengetahuan profesional mengenai dunia memasak untuk memilih bahan mentah yang terbaik, mengetahui teknik memasak terbaik atau bagaimana untuk merancang menu. Bersama dengan amalan teknik masakan terbaik, untuk mendapatkan yang terbaik daripada setiap produk dan meningkatkan pembentangan yang sama, adalah perbezaan yang besar yang dapat memberikan kursus atas Gastronomi.

Tahu langkah demi langkah rahsia dapur, temukan sentuhan peribadi anda dan belajar untuk memberdayakannya. Dengan Kursus Superior Gastronomi anda boleh mencapai pembezaan di sektor dapur, menjadi seorang chef yang sangat baik. Belajar gastronomi sekarang lebih mudah.

agenda

  • Inisiasi ke dapur profesional - Dapur moden. Operasi Awal di Dapur Modern. Untuk mengetahui Penghalusan Makanan seperti: Sayuran, Telur, Sup, Potaj, Rice, Pasta, Sayuran, Mariscos, Daging, dll. Arah dan Pertubuhan jabatan dapur. Kajian dan logistik mengenai menu dan surat.
  • Masakan Profesional Lanjutan - Jalan baru dalam gastronomi. Revolusi kuliner Jentera dapur lanjutan. Alat pengoptimuman baru Teknik memasak dan pemuliharaan yang lebih maju. Pantri global Produk, tekstur dan bumbu. Katering dan kolektiviti. Pengeluaran dan pengurusan pembelian. Penyelidikan, pembangunan dan inovasi dalam bidang memasak. Industri makanan dan peraturan kualiti. Komunikasi dan pemasaran di dapur. Model pengurusan baru
  • Teknik Kuliner Baru - Peralatan dan Mesin Baru. Tekstur: Penoreh, Gellan dan Penstabil. Teknik Memasak Baru Bahan-bahan baru Resipi

objektif

Dengan kursus gastronomi yang unggul kita akan mencapai itu:

  • Ketahui proses asas dalam penggunaan peralatan dapur; serta operasi awal sebelum penggunaan masakan definitif.
  • Ketahui entri yang berbeza yang boleh menjadi permulaan menu, serta menetapkan peraturan yang diperlukan untuk penulisan menu, reka bentuk surat, plat individu, dll.
  • Menguasai kecekapan dan fungsi, generik dan spesifik, yang diperlukan untuk menjalankan arahan dan pengurusan dapur; bersama-sama mengkaji proses skandal, analisis kos, inventori berkala dan melegakan.
  • Ketahui teknik-teknik baru yang digunakan di dapur profesional untuk mencipta, membangun dan mengubah makanan
  • Memperbaiki laluan baru dalam gastronomi

prospek kerjaya

Kursus Superior Gastronomy bertujuan untuk semua orang yang ingin membuat gastronomy profesion mereka, kerana ia adalah salah satu sektor yang paling dinamik.

Dalam profesion ini, adalah penting untuk mempunyai pendidikan akademik untuk dapat mengakses tawaran gastronomi terbaik di peringkat kebangsaan dan / atau antarabangsa, atau mengurus dan menjalankan syarikat anda sendiri. Di samping itu, anda akan mendapat profesional dari chef kepala dan / atau chef.

This school offers programs in:
  • Sepanyol


Tarikh Akhir Kemaskini June 13, 2018
Tempoh & Harga
This course is Online
Start Date
Tarikh mula
Sept. 2019
Duration
Tempoh
Sambilan
Locations
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh mula : Sept. 2019
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat
Dates
Sept. 2019
Sepanyol - Zaragoza, Aragon
Tarikh tutup permohonan Permintaan Maklumat
Tarikh akhir Permintaan Maklumat