Kursus dalam talian ini adalah hasil kolaborasi Universiti Athens dengan Kesatuan Arkitek Antarabangsa - ARES Int. WP dan didasarkan pada pembelajaran jarak jauh dengan pangkalannya menjadi sistem pendidikan Program Pembelajaran E- Pusat Pendidikan Berterusan dan Pembelajaran Sepanjang Hayat Universiti Nasional dan Kapoderian Athens (UOA). Yuran kursus untuk 25 pemohon pertama ialah 700 euro.

Matlamat keseluruhan modul adalah Latihan Vokasional dan Pendidikan terutamanya untuk arkitek dan pengkhususan berkaitan lain seperti Jurutera Awam dan / atau saintis kejuruteraan lain yang berurusan dengan isu perancangan, penilaian, dan pengoptimuman untuk bangunan tenaga sifar oleh keseimbangan tenaga positif.

Kursus ini termasuk dalam kategori Alam Sekitar - Seni Bina kursus dalam talian kami dan ia berjalan melalui platform pendidikan mesra pengguna.

Setelah peserta berjaya menyelesaikan semua unit, dia menerima sijil latihan khusus (UoA-UIA).

Program Pembangunan dan Latihan Profesional CPD yang dicadangkan akan dijalankan dengan kerjasama International Union of Architects UIA CPD program dan Program Kerja UIA ARES [Arsitektur & Sumber Tenaga Boleh Diperbaharui].

Profil Peserta

Matlamat keseluruhan modul adalah Latihan Vokasional dan Pendidikan terutamanya untuk arkitek dan pengkhususan berkaitan lain seperti Jurutera Awam dan / atau saintis kejuruteraan lain yang berurusan dengan isu perancangan, penilaian, dan pengoptimuman untuk bangunan tenaga sifar oleh keseimbangan tenaga positif.

Matlamat Program

Adalah diketahui bahawa menjelang akhir dekad ini semua bangunan baru di Eropah dan di bahagian lain dunia maju harus mempunyai hampir penggunaan sifar hampir.

Memandangkan pencapaian perancangan sedemikian dikaitkan dengan isu-isu teknikal dan ekonomi yang sangat penting yang mesti ditangani semasa reka bentuk dan pembinaan bangunan, terdapat peningkatan keperluan latihan secara automatik dan cekap bagi semua jurutera dan saintis yang terlibat dalam bidang berkaitan.

Program Pembangunan Profesional, Latihan, dan Pendidikan akan memberi tumpuan kepada perkara-perkara berikut:

Teknologi bangunan shell, teknologi pemanasan tambahan dan penghawa dingin, teknologi canggih pencahayaan teknikal dan semula jadi, teknologi untuk meningkatkan kualiti udara dalaman, sistem pengudaraan teknikal dan semula jadi, teknik dan teknologi untuk memperbaiki bangunan mikroikulum, sistem tenaga boleh diperbaharui untuk bangunan dan penempatan, sistem kawalan automatik yang maju untuk bangunan, kaedah pengoptimuman ekonomi, program pengiraan dan penggunaan tenaga dan kualiti alam sekitar bangunan, perundangan dan amalan pengurusan terbaik, pembentangan amalan yang berkaitan dan bangunan sedia ada.

Modul latihan akan diajarkan arkitek terkenal, saintis dan jurutera dari seluruh dunia dengan pengalaman lanjutan dalam isu-isu yang berkaitan dan akan ditunjukkan oleh UIA, dan dari EKPA.

Semua modul latihan akan dalam bahasa Inggeris.

Oleh kerana tahap kualiti program, bantuan kewangan ditawarkan kepada pelajar dari negara-negara membangun.

Jumlah diskaun akan ditetapkan oleh jawatankuasa yang akan menilai permohonan.

Program diajar dalam:
  • English

Lihat 26 lagi program yang ditawarkan oleh E-Learning University of Athens »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
26 
Price
700 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh