Kursus dalam reka bentuk Belajar bunga

Umum

Penerangan Program

ICI membolehkan mekar kerjaya anda secara literal dan secara kiasan dengan kursus reka bentuk Belajar bunga kami. Untuk bersaing dengan piawaian industri, kursus kami, khususnya diperuntukkan oleh kedai bunga berpengalaman. Kami berdedikasi dalam menyediakan pendidikan berkualiti Belajar bunga untuk memperluaskan pengetahuan anda dan mengasah kemahiran anda dalam bidang ini.

Rangka Kursus

  • Pengenalan
  • Mewujudkan Pengaturan bunga
  • mendapat Sewa
  • Bermula Your Kedai Bunga Sendiri
  • Mendapatkan dan Menjaga Pelanggan

Prospek kerjaya

graduan kursus Belajar bunga kami menghabiskan setiap hari kerja mencerahkan kehidupan manusia dengan kreativiti mereka dalam mengatur bunga. Selain itu, mereka mendapat untuk mendapatkan sangat baik dalam pekerjaan ini menarik. Sama ada ia adalah yang pertama diambil di sebuah kedai bunga yang ditubuhkan atau membuka perniagaan kedai bunga anda sendiri untuk lebih banyak kebebasan dan keuntungan kewangan, ICI boleh membantu anda mencapainya.

Anda juga boleh membangunkan kreativiti anda dan mencari kepuasan peribadi apabila anda bekerja dengan pelbagai bunga untuk beberapa kali atau walaupun untuk hari biasa. Sebagai penjual bunga, anda boleh membuat orang merasa lebih baik dan meningkatkan hubungan.

Tarikh Akhir Kemaskini Januari 2017

Latar Belakang Pusat Pengajian

The International Career Institute (ICI) is a leader in distance education with some of the most diverse course offerings available to students. It is part of a network of affiliated colleges establis ... Baca lebih lanjut

The International Career Institute (ICI) is a leader in distance education with some of the most diverse course offerings available to students. It is part of a network of affiliated colleges established in 1978 which together educate tens of thousands of students yearly worldwide. Baca Ringkas