Setiap hari, semua perniagaan menghadapi berpuluh-puluh soalan yang berkaitan dengan membuat keputusan tentang operasi mereka. Soalan mengenai peruntukan kakitangan, permintaan yang dijangkakan, jumlah pesanan, simpanan produk, promosi produk, pemerolehan pelanggan, penilaian pelanggan, keberkesanan sebarang pengiklanan, pengangkutan bahan, memproses data, mencari dan mengumpulkan data kepentingan, dll. .

Jawapan kepada soalan-soalan itu mempunyai manfaat yang besar, kerana ia secara dramatik mengurangkan kos operasi syarikat dan menjadikannya berdaya saing dan berdaya maju, terutama dalam masa krisis, ketika pembiayaan tidak mudah dicari dan karenanya semuanya harus diorganisir dan dieksploitasi sepenuhnya ijazah.

Kursus ini menghuraikan prinsip-prinsip asas analisis web sambil memberikan pengenalan kepada konsep Perisikan Perniagaan (BI), kesannya dan kegunaan asasnya.

PESERTA PROFIL

Kursus ini sesuai untuk graduan pendidikan tinggi, pro dengan minat dan pengalaman kerja yang berkaitan atau pelajar pendidikan tinggi yang ingin meningkatkan kemahiran dan pengetahuan mereka dalam analisis web sambil mendapat gambaran keseluruhan tentang alat asas yang digunakan dalam analisis web.

Matlamat Program

Kursus ini mempunyai dua matlamat. Pertama untuk memperkenalkan prinsip-prinsip asas Perisikan Perniagaan (BI) dan untuk mengembangkan lagi pemahaman mendalam tentang analisis web. Sebaik sahaja pengenalan kepada analisis web dibuat, iaitu bagaimana kita mengumpul data dan maklumat di Internet, pengantar mengikuti kaedah asas kuantitatif membuat keputusan. Di sana kita akan meneliti kaedah pengiraan untuk mengoptimumkan kriteria tertentu dan akhirnya menghasilkan kaedah statistik yang akan membantu kami mengatur data kami dan mengeluarkan hasil saintifik yang selamat.

Program diajar dalam:
English

Lihat 26 lagi program yang ditawarkan oleh E-Learning University of Athens »

Kursus ini Online
Start Date
Duration
14 
Price
400 EUR
Ikut lokasi
Ikut tarikh