Kursus DJ

Sekiranya anda bersemangat untuk bermain dan ingin menjadi seorang profesional, ini adalah peluang anda. Kursus DJ yang kami tawarkan di CPA Online , berorientasikan kepada semua orang yang ingin belajar menjadi DJ di peringkat profesional dan mengetahui kedua-dua teori dan amalan dan teknik dan gaya yang berbeza yang digunakan oleh DJ berprestij yang diiktiraf.

Kini, profesion DJ diiktiraf secara meluas dan merupakan profil yang sangat dituntut bukan sahaja di lantai tarian dan disko, tetapi juga di konsert, parti, perarakan, perayaan, kelab dan semua jenis acara sosial.

Dengan kursus DJ ini, anda akan memperoleh asas yang mantap dari segi teknik dan anda akan menjadi biasa dengan pasukan kerja kedua-dua analog (Vinyl) dan digital (CD Player) sebagai tambahan kepada pengendalian perisian komputer. Anda akan belajar membuat campuran dengan CD dan Vinyl dengan plat 2 dan 4. Ketahui bagaimana menjadi DJ dengan kursus dalam talian dan hobi anda ke tahap profesional yang membolehkan anda memperoleh pendapatan yang paling banyak dilakukan. Jangan tunggu lagi!

Agenda

  1. Sejarah deejay dan muzik tarian
  2. Sejarah, sambungan dan komponen asas
  3. Memahami dan menguruskan pasukan kerja
  4. Campuran dan struktur
  5. Perisian, rakaman dan penyuntingan

KANDUNGAN PRAKTIS

Sesi praktis sukarelawan akan diadakan di kemudahan audiovisual Yayasan CPA Salduie (Zaragoza), yang bertujuan untuk menjalankan amalan dengan peralatan audiovisual sebagai pelengkap kepada kandungan program.

kerjaya

Apabila berjaya diluluskan, Kursus DJ membuka harapan profesional yang luas dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kursus ini akan membolehkan anda bekerja sebagai:

  • DJ dalam semua jenis acara (Perayaan, Kelab, Kelab, Parade, Acara Sosial ...)
  • DJ di agensi pengambilan.

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
200 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date