Kursus Cubase dan komposisi MIDI

Audio digital semakin menuntut dari segi kualiti dan pengetahuan mengenai format dan pasca produksi, terutama sekali sekarang bahawa kita mempunyai alat yang lebih intuitif dan maju. Di CPA Online kami menawarkan kursus Cubase kami, yang mana anda akan belajar cara menggunakan perisian yang paling banyak digunakan dalam sektor ini untuk membuat komposisi muzik dan muzik komputer. Anda akan tahu cara membuat aturan muzik, mencipta gaya muzik yang berbeza dengan menggunakan teknik rakaman yang berbeza, sentiasa memberi mereka kemasan profesional bermula dari sumber asal kepada komposisi terakhir.

Kursus MIDI ini membolehkan anda untuk bekerja untuk pengeluar, pawagam, radio dan membuat semua jenis projek muzik, soundtrack dan tempat bunyi, animasi, pengumuman, locomotif ... dan lain-lain Dengan kursus Cubase dan komposisi MIDI anda akan bersedia untuk memasuki pasaran bekerja sebagai profesional yang benar. CPA Online membentuk anda dengan jaminan!

Termasuk Bahan: Kursus Cubase termasuk lesen Unsur Cubase 6 (hanya serasi untuk Windows7 dan MAC) dan pengawal Nano Korg.

Agenda

  1. CUBASE: pengenalan dan elemen
  2. CUBASE: protokol MIDI
  3. Editor MIDI dan plugin MIDI
  4. Rakaman MIDI

KANDUNGAN PRAKTIS

Sesi praktis sukarelawan akan diadakan di kemudahan audiovisual Yayasan CPA Salduie (Zaragoza), yang bertujuan untuk menjalankan amalan dengan peralatan audiovisual sebagai pelengkap kepada kandungan program.

kerjaya

Apabila berjaya lulus, Kursus Cubase membuka harapan profesional yang luas dalam sektor dalam pengembangan berterusan. Kursus ini akan membolehkan anda bekerja sebagai:

  • Komposer muzik
  • Komposer kesan
  • Komposer soundtrack

Lihat 30 lagi program yang ditawarkan oleh CPA Online »

Kursus ini Online
Start Date
Sep 2020
Duration
300 
Sambilan
Sepenuh masa
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2020
Tarikh tutup permohonan

Sep 2020

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date