Asas Pentadbiran Perniagaan - 18 kredit

Program Sijil Pentadbiran Perniagaan menyediakan asas kukuh dalam prinsip perniagaan dan pengurusan. Kurikulum memberikan anda gambaran mengenai bidang utama yang berkaitan dengan pemimpin perniagaan dan pengambil keputusan yang bekerja dalam pelbagai organisasi-dari perusahaan yang sudah mantap kepada startup yang inovatif.

Kurikulum

 • AD1412 Keusahawanan
 • AD1415 Pengenalan kepada Perniagaan
 • Teori Pentadbiran AD1501
 • AD2210 Pemasaran I
 • AD2505 E-Perniagaan
 • CH3013 Komunikasi dan Pembangunan Manusia

Langkah-langkah untuk Mendaftar

 1. Permohonan: Lengkapkan Perjanjian Pendaftaran yang dihantar melalui e-mel oleh Jabatan Perkhidmatan Pelajar FCU, menandatangani dan mengimbas dokumen tersebut.
 2. Dokumen: Hantar Perjanjian Pendaftaran kepada info@floridachristianuniversity.edu yang dilampirkan dengan semua dokumen yang diperlukan atau hantar melalui pos.
 3. Penilaian: Setelah menerima Perjanjian Pendaftaran dan salinan dokumen yang diminta, pengesahan akan dibuat oleh jabatan yang sepadan. FCU akan menghubungi pelajar jika dokumen tambahan diperlukan. Transkrip mestilah rasmi dan dihantar terus dari universiti dalam sampul surat yang tertutup.
 4. Pembayaran: Jika pelajar melengkapkan Perjanjian dan menyerahkan semua maklumat yang diperlukan, langkah seterusnya adalah membayar yuran Permohonan dan Pendaftaran sebanyak $ 260 yang boleh digunakan untuk mana-mana program. (Permohonan $ 40
 5. Pendaftaran: Sekiranya Perjanjian pelajar memerlukan analisis tambahan oleh Institusi, pelajar akan dimaklumkan dengan segera. Selepas diluluskan, pelajar akan didaftarkan dengan berkesan dan akan menerima surat selamat datang, Katalog, dan Buku Panduan Pelajar. Selepas itu, pelajar dalam talian akan menerima e-mel dengan maklumat bagaimana untuk mengakses Portal Pelajar dan templat untuk digunakan tugasan mereka. Pelajar di kampus akan menerima jadual kelas mereka. Kad ID Pelajar akan dihantar melalui pos. Sekarang pelajar sudah bersedia untuk memulakan kelas mereka!

Cara Pengajian

Kaedah Penyampaian Tiga Kursus: Face-to-Face / Segerak / Sepenuhnya Dalam Talian (Portal Pelajar)

Kaedah 4 untuk mereka yang tinggal berhampiran ibu pejabat atau cawangan FCU: Hibrid

Kelas bermula sebaik sahaja selepas pendaftaran, secara berterusan. Untuk kursus dalam talian, pelajar mengambil sekurang-kurangnya (1) satu kursus dalam talian sebulan. Bagi kursus di kampus, jemputan dihantar dan pelajar mengesahkan kehadiran mereka sekurang-kurangnya (2) dua minggu sebelum tarikh kursus.

Program diajar dalam:
 • English

Lihat 20 lagi program yang ditawarkan oleh Florida Christian University »

Tarikh Akhir Kemaskini Jun 17, 2019
Kursus ini Online
Start Date
Sep 2019
Duration
Permintaan Maklumat
Sepenuh masa
Price
1,496 USD
Jumlah harga dengan kredit $ 1,496.00; Jumlah harga tanpa kredit $ 496.00
Ikut lokasi
Ikut tarikh
Start Date
Sep 2019
Tarikh tutup permohonan

Sep 2019

Location
Tarikh tutup permohonan
End Date