Kursus Bartending Online

Umum

Penerangan Program

Kemahiran bartender teras sarjana dalam masa anda sendiri, pada kadar anda sendiri. Sekarang, dengan akses seumur hidup untuk hanya € 24.

Apa yang anda akan dapat dengan kursus dalam talian kami ...

 • 3.5 jam video atas permintaan
 • 35 pelajaran bartending
 • 48 resipi koktel
 • Akses ke buku kerja eksklusif kami
 • Sijil dari sekolah bartender terkemuka di dunia selepas lulus peperiksaan
 • Kebebasan untuk belajar di komputer riba, telefon atau TV anda

Dapatkan semua ini untuk hidup, pada hanya £ 22.

* Pengajar bercakap dalam bahasa Inggeris, tetapi sarikata tersedia dalam bahasa Sepanyol, Perancis, Jerman dan Itali.

Menatap kandungan kursus ini

Kenapa mengambil kursus ini?

Adakah anda ingin masuk ke dalam industri? Meningkatkan kemahiran anda? Atau hanya mahu belajar bagaimana membuat minuman yang hebat? Apa sahaja yang anda cari, anda akan dapati dalam kursus dalam talian kami.

Sepanjang 20 tahun yang lalu, kami telah merancang kursus bartender terkemuka di dunia. Dan untuk program dalam talian ini, kami menyalurkan kepakaran kami yang luas ke dalam masa 3.5 jam, mewujudkan kursus bartending dalam talian yang paling komprehensif di dunia.

Menjadi bartender, di mana sahaja anda berada

Belajar dari bartender terbaik industri

Lebih daripada 20 tahun pengalaman dalam industri. Lebih daripada 50,000 pelajar yang berpuas hati. Lebih daripada 25 buah sekolah di seluruh dunia. Ketika datang ke bartending, kita tahu barangan kami. Oleh itu, apabila anda mengambil kursus dalam talian kami, anda pasti dapat belajar dari yang terbaik.

Membangunkan kemahiran bartending teras

Dalam masa lebih tiga jam, anda tidak akan hanya belajar resipi koktel. Kami sebenarnya akan mengajar anda teknik dan kemahiran penting yang diperlukan untuk menjadi pelayan bar yang baik. Membongkar sejarah campuran. Pelajari teknik menuang. Terokai rasa comel. Dan menguasai kemahiran mengagumkan. Pengajar pakar kami Gavin Wrigley akan mengajar anda semua ini, dan banyak lagi.

Pilih jadual anda sendiri

Mendapat semangat tetapi bukan masa? Kursus dalam talian ini adalah jalan yang sangat mudah (dan komprehensif) ke dalam dunia bartending. Dari keselesaan rumah anda sendiri, anda boleh menonton dan belajar atau mengikuti. Dan dengan akses sepanjang hayat, anda boleh berhenti dan memulakan bila-bila masa yang anda suka.

cocktail, drinks, liqueur

Temui pengajar anda

Gavin Wrigley
Ketua Pendidikan di European Bartender School

 • 20 tahun dalam industri bartending
 • 6 tahun sebagai guru bartending
 • 10 tahun sebagai pengurus bar terkemuka, kelab malam dan syarikat koktel koktel
 • Hakim dalam pertandingan bartending di seluruh dunia

133182_133159_Affiliates_Keystone_Home_0002_Layer11.jpgEuropean Bartender School","author_url":"","source":"European Bartender School"}" />

Gambaran Kandungan Kursus

Dalam masa 3.5 jam, anda akan belajar ...

Pelayanan yang sempurna
Dengan pembuatan koktel, mendapatkan rasa yang betul hanyalah hujung gunung kecil. Mempunyai servis yang sempurna merangkumi segala-galanya, dari barangan kaca dan ais untuk hiasan dan pengadun. Gavin akan bercakap dengan anda bagaimana cara menggabungkan gin dan tonik, sprit Aperol dan kuku berkarat.

Sejarah koktel
Bartending mempunyai masa lalu yang kaya dan berkotak-kotak yang sangat mempengaruhi industri hari ini. Ikuti perjalanan menarik koktel itu, bermula pada tahun 1800-an, melalui pra-larangan Amerika dan era tiki - hingga ke campuran moden.

Kaedah dan teknik penting
Kursus ini membekalkan anda dengan kemahiran teras yang boleh anda lakukan di mana-mana bar. Gavin akan mengajar anda teknik-teknik asas goncangan, menuangkan, meleleh, mengaduk dan berguling. Dia juga akan meliputi kaedah yang lebih maju, seperti botol tuangkan dua kali dan mengejar.

Peralatan
Dapatkan genggaman dengan peralatan utama yang akan anda gunakan di belakang bar sebenar - atau bar di rumah anda sendiri. Anda akan bekerja dengan kacamata kacau, penggoda, penapis, sudu, penghancur sitrus, muddler, jiggers dan banyak lagi.

Resipi koktel
Dunia koktel yang indah menanti. Anda akan bermula dengan staples, kemudian dengan cepat bergerak ke ciptaan yang lebih kompleks. Temui daiquiri, mojito, putih Rusia, pisco masam dan banyak lagi.

Perisa
Anda tahu apa yang masuk ke dalam koktel. Kini sudah tiba masanya untuk mengetahui mengapa. Gavin akan meliputi lima rasa utama: manis, masam, pahit, asin dan umami. Dia kemudian akan menjelaskan bagaimana untuk menyerang keseimbangan yang betul dan mencipta ciptaan anda sendiri.

Apa-apa soalan?

Adakah terdapat peperiksaan?
Ya, akan ada peperiksaan pilihan pendek pada akhir kursus supaya anda boleh meletakkan semua yang anda pelajari untuk ujian.

Adakah saya akan menerima sijil siap?
Ya, anda akan dianugerahkan sijil kursus online EBS, lengkap dengan skor ujian anda dan ringkasan semua yang anda pelajari.

Berapa lamakah kursus ini?
Kursus ini hanya tiga jam dari kandungan video, dibahagikan kepada pelajaran yang berbeza termasuk resipi, sejarah dan tips bartending. Anda boleh menonton semula episod apabila anda suka.

Apa yang termasuk dalam kursus ini?
Serta pelajaran dalam talian, anda juga akan mempunyai akses kepada buku kerja terperinci yang dipenuhi dengan resipi, teori dan penjelasan yang anda boleh belajar selepas kelas.

Adakah saya perlu melengkapkan kursus dalam tempoh masa tertentu?
Tidak, anda boleh melengkapkan kursus dalam masa anda sendiri, mengikut kadar anda sendiri. Sebaik sahaja anda membeli kursus, anda akan mempunyai akses tanpa had untuk hayat.

Apa yang berlaku selepas saya menamatkan kursus?
Anda boleh kembali dan semak bahan kursus pada bila-bila masa. Dan jika kami telah memberi inspirasi kepada anda untuk mengetahui lebih lanjut mengenai dunia bartending, anda boleh menyemak beberapa kursus lain yang kami tawarkan.

Kenapa kursus ini untuk anda?

Dengan mengambil kursus ini, anda akan ...

 • Ketahui kemahiran praktikal yang boleh anda bina
 • Membangunkan kemahiran bartending yang penting dan wawasan industri
 • Dapatkan pengetahuan produk penting
 • Tambah kemahiran ke CV dan meningkatkan prospek kerjaya anda
 • Ketahui cara membuat pelbagai koktail untuk menarik perhatian rakan dan keluarga
 • Dapatkan inspirasi untuk membuat bar di rumah anda sendiri
 • Nikmati pendekatan yang fleksibel untuk belajar dan belajar mengikut kadar anda sendiri
Tarikh Akhir Kemaskini Mac 2020

Latar Belakang Pusat Pengajian

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 ye ... Baca lebih lanjut

European Bartender School is the world’s leading bartending school. We pride ourselves on training aspiring bartenders to a globally recognised standard. We already trained +70,000 graduated for 20 years. Baca Ringkas
Barcelona , London , Phuket , Paris , New York , Amsterdam , Cape Town , Stockholm , Rom , Kos , Sydney + 10 Lagi Kurang