Read the Official Description

Kursus Barman dan Pelayan

Ketahui teknik bartender dan bartender profesional

Dengan kursus Barman and Waiter anda akan mempersiapkan secara profesional untuk melakukan perkhidmatan restoran dan bar, memberikan perkhidmatan penuh di sektor perhotelan.

Mixology menjadi sebab untuk pembezaan banyak pertubuhan. Anda akan mempelajari deontologi profesion ini dan rahsia yang mengetahui instrumen, minuman, jenis dan cara untuk menggabungkannya. Penguasaan koktel ini akan diperkukuhkan oleh pengetahuan praktikal yang anda akan memperoleh untuk pelaksanaan yang sempurna di perkhidmatan restoran.

Kami menawarkan kursus bartender dengan orientasi yang benar-benar praktikal yang akan membolehkan anda memperoleh pengetahuan yang akan menjadikan anda seorang profesional dengan kemahiran untuk bekerja di sektor ini.

agenda

  • Barman - Pengenalan dan sejarah. Bar Stesen perkhidmatan dan barang pecah belah. Jenis minuman. Bahan dan seni pencampuran. Bahan-bahan Buku resipi koktel (klasik-moden)
  • Pelayan - Pengenalan restoran. Organisasi dan penyediaan perkhidmatan. Pertubuhan perkhidmatan bar. Bufet dan perkhidmatan bilik. Perkhidmatan bankuet. Kopi, teh, koktel dan perkhidmatan cerut. Penyediaan surat dan pengebilan.

objektif

Dengan Kursus Barman dan Pelayan kita akan mendapatnya:

  • Memperolehi wawasan yang luas dan lengkap mengenai dunia pemulihan.
  • Anda membangun dengan baik melalui kemudahan pertubuhan dan membangunkan semua teknik perkhidmatan dengan betul mengikut jenis pertubuhan.
  • Anda mempunyai fasiliti yang diperlukan untuk perhimpunan meja untuk makan, jamuan, mesyuarat, bufet, serta untuk hiasan yang sama.
  • Ketahui deontologi bartender itu
  • Ketahui jenis semangat dan semangat, serta koktail, mengklasifikasikannya mengikut jenis minuman yang digunakan.
  • Ketahui perkakas yang digunakan dan proses pada masa persiapan (shaker atau kaca pencampuran)
  • Ketahui gelas yang digunakan mengikut setiap huraian.

prospek kerjaya

Kursus bartender dan bartender bertujuan untuk semua yang ingin memperoleh, memperbaiki atau mengemas kini latihan mereka dalam sektor ini dengan persediaan khusus untuk menyertai pekerjaan sebagai bartender, bartender profesional atau bos bar, pakar bilik.

Program taught in:
Sepanyol

See 42 more programs offered by Estudios Superiores Abiertos de Hostelería »

Last updated June 13, 2018
This course is Online
Start Date
Sept. 2019
Duration
By locations
By date
Start Date
Sept. 2019
Application deadline

Sept. 2019

Location
Application deadline
End Date