Kursus Bahasa Inggeris atau Bahasa Sepanyol Umum

Umum

Penerangan Program

Kursus bahasa Inggeris / Sepanyol ini akan membolehkan pelajar dari seluruh dunia memperolehi pemahaman asas dan amalan tatabahasa.

Ia menggabungkan empat kemahiran bahasa: membaca, menulis, berbicara dan mendengar melalui teks, video dan latihan interaktif yang secara automatik diperbetulkan oleh sistem.

Kursus ini dilakukan melalui platform dalam talian kami, yang akan menawarkan unit bertema yang berlainan dalam pelbagai tahap intensiti dan kesulitan bergantung kepada tahap bahasa Inggeris pelajar.

Kursus ini termasuk: bahan pengajaran dan pendengaran, seksyen berita, pautan beberapa laman web yang paling penting dalam bahasa Inggeris atau bahasa Sepanyol dan kamus untuk menterjemahkan semua perkataan dan ungkapan.

Anda mempunyai 3 bulan untuk mengakses platform, melakukan latihan, belajar dan mengembangkan perbendaharaan kata anda dan pada masa yang sama untuk memperkuat tatabahasa.

Akan ada ujian untuk menilai pengetahuan dan pemahaman anda tentang unit terdahulu. Penilaian seperti itu akan membantu anda mengetahui dan memvisualisasikan kemajuan anda.

Pilihan pengajian:

1 modul - 60 jam - maksimum 3 bulan

2 modul - 120 jam - maksimum 6 bulan

3 modul - 180 jam - maksimum 9 bulan

* 1 modul (bersamaan dengan kira-kira 60 jam pengajian)

Cambridge Institute menawarkan modul Kursus Bahasa Inggeris dari tahap A1.I ke C1.III (Rujukan Rujukan Eropah Common).

Cambridge Institute menawarkan modul Kursus Bahasa Sepanyol dari peringkat A1.I ke B2.III (Rujukan Rujukan Eropah Common).

Selepas menamatkan kursus, pelajar perlu mengambil peperiksaan untuk menerima sijil.

Tarikh Akhir Kemaskini Jul 2018

Latar Belakang Pusat Pengajian

..Cambridge Institute is a private educational center specialized in language training, mainly English, Spanish, French and German, with a proven experience in the sector and international coverage. O ... Baca lebih lanjut

..Cambridge Institute is a private educational center specialized in language training, mainly English, Spanish, French and German, with a proven experience in the sector and international coverage. Our work methodology is guaranteed success for the students who are committed to our training programs, to whom we offer quality, innovation and a teaching plan completely adapted to their needs... Baca Ringkas